2821
2789

اگه اسیاب مخلوط کن داری یه خوردکن بخر خیلی بهتره چون غذاساز همون آسیاب مخلوط کنه و خوردکن

من مولتی کوکر خریدم خیلی چرت پشیمونم

کاش جاش رنده برقی میخریدم چون از رنده کردن متنفرم

چرخ خیاطی نخریدم پشیمونم چون من دست ب دوخت و دورز دارم

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بهترین لیست ،لیست وسایل خونه ی پدریتون هست ،هر چی که دارین روبکیرین بعد اگه پول زیاد اومد وسایل دیگه

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

سلام عزیز دلم 

برای خرید جهیزیه کسی که چندین ساله داره جهیزیه میفروشه راحت تر میتونه کمکت کنه که چیا به دردت میخوره، فروشگاه لوازم خانگی نظری ضمانت اصالت کالا داره.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.