2777
2789
خودم 😎

بهترین جوابب 😎♥😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت باشید ولی ایکاش زمان بیداریتون رو زودتر اغاز میکردید

من با دلیل اینو میگم 

اما کی میدونه کدوم دلیل بیداریه نمیشه به راحتی گفت یکی خوابه با این دلایل و یکی بیدار شاید درست بود یا شاید کاملاا برعکس 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چرا فک میکنی زمین تخته گلم؟  پس فرضیه طلوع و غروب و شبو روز چی میشه

جواب همشو دارم 

ببینید زمین ما تخته، ی دیسک خیلی خیلی بزرگ رو در نظر بگیرید

بالای دیسک ماه و خورشید ب یک اندازه و سایز در مقابل هم در گردش هستند

هرجا ک خورشید میره ماه طرف مقابله، در نیمه دیسکی ک خورشید هست ماه نیست و بالعکس

بالای خورشید و ماه گنبد آسمان قرار گرفته ک جنسش از ابرفشرده دود و بخار هستش، گنبد میدونید ک به حالت نیم دایره است

بالای گنبد ستارگان و اجرام دیگه ی آسمان هستن و تماما آب

یعنی شما حتی اگع با تلسکوپ نگاه کنید بازی نور رو درآب میبینید

هیچ راهی ب خارج از گنبد وجود نداره، ناسا ب ماه نرفته و همش دروغه

جنس خورشید ک قطب مثبت زمینه از پلاسمای گرم نوریه و جنس ماه پلاسمای سرد نوری ک پلاسما حالت چهارم ماده هستند

دور تا دور دیسک رو دیواره های قطب جنوب گرفته و در مرکز دیسک قطب شمال رو داریم

کم مباد از خانه ی دل، پای تو  
من با دلیل اینو میگم  اما کی میدونه کدوم دلیل بیداریه نمیشه به راحتی گفت یکی خوابه با این دلای ...

گلم من برای تمام عرایضم دلیل دارم بچه نیستم ک بی دلیل بیام تاپیک بزنم موضوع الکی بنویسم

جواب همشو دارم  ببینید زمین ما تخته، ی دیسک خیلی خیلی بزرگ رو در نظر بگیرید بالای دیسک ماه و ...

تماما آب؟؟؟؟ 

منبعتو بگو

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
گلم من برای تمام عرایضم دلیل دارم بچه نیستم ک بی دلیل بیام تاپیک بزنم موضوع الکی بنویسم

عزیزم اونو که قطعا میدونم

من کی گفتم شما دروغ میگی کی از دهنم همچین صحبتی دراومد 

در کل میگم به راحتی و خیلییی مطمئن نمیشه گفت کدوم دلیل کاملا درسته 

تماما آب؟؟؟؟  منبعتو بگو

من استادانی دارم ک تمام اینها رو مطالعه کردند و برای تک تک حرفاشون سند و مدرک دارن

اگه خاستی پیج اینستاشونو بدم برو مطالعه کن، ولی مشتاقانه برو چون با حقایق پر ریزونی روبرو خاهی شد

عزیزم اونو که قطعا میدونم من کی گفتم شما دروغ میگی کی از دهنم همچین صحبتی دراومد  در کل میگم ...

هروقت ب موضوعات شک کردی از جهتی که پیروان کمتری داره برو، شک نکن حقیقت در همون راه نهفته اس