2777
2789

کار و بار مشاورا خوب گرفته. 

هر کی میخاد پولدار شه بره روان شناس بشه

ولی حقیقت اینه اونا هیچ دردی رو دوا نمیکنن

خودت بشین فک کن. سعی گناه نکنی درست زندگی کن بعد مشکلت حل میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه افسرده نیستیم من راضیم 😃

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

دقیقا ابجی جونم . من یه مدت کاهل نماز بودم . ولی یه مدت عحیب نماز اول وقت خوندم .تعقیبات خوندم یه حال خوبی ادم داره . 

ولی الان (تایپیک یکی‌مونده به اخرم بخونی ممنون میشم برام دعا کنی یا راه حلی به ذهنت میرسه بهم بگی) دلم لک زده برای نماز خوندن. بخدا میبینم شوهرم نماز میخونه گریه ام میگیره 

حرفتون اشتباهه

واقعا اینطوری فکر می کنین؟

حتی پیامبر مشورت می‌کرده خدا میگه و امرهم شورا بینهم بعد چرا مردم رو از رفتن پیش مشاور و روانشناس منع می کنید؟

حس میکنم حرفتون تقریبا جایگاه حرف کسانی رو داره که وقتی بچه پیامبر مرد و رفتن خاکش کنن بارون گرفت گفتن حتی آسمون هم برای پیامبر گریه می کنه پیامبر فرمود اینا خرافه است و این حرفا رو نزنید(نقل به مضمونه عینش رو یادم نیست)

میگن پیامبری مریض شده بود نمی‌رفت پیش دکتر به خدا می‌گفت منو شفا بده خدا گفت ببین بالا بری پایین بری تا نری پی دکتر شفا نمیدم (نقل به مضمون عینشو یادم نیست)

الان درد اکثرا گرونیه. یعنی ما چون گناهکاریم همه چی رو گرون کردن.خودت خندت نمیگیره

الان این آدمایی که من میگم این همه حق ضایع کردن هیچشون نیست طرف جانباز بیست و پنج درصد بچه هاش برای دانشگاه با سهمیه قبول شدن  ی بچه اش زیر بیست درصد زده استخدامی قبول شده نون کس دیگه رو برده آخرین نفر آزاد حداقل پنجاه زده  پس چرا هیچیش نشده ؟   زمین و سهام و بن ماشین و وام و سربازز بچه هاشو وام دوبل ازدواجشون و... رو گرفتن