2777
2789
عنوان

خیلی خستم

79 بازدید | 6 پست

تقریبا ۳۰ سالمه اختیار هیچی تو زندگیم ندارم خیلی از طرف خانواده تو محدودیتم با اینکه همه جا ادعا دارن همیشه آزادم گذاشتن. اجازه نمیدن کار کنم ،هر کاری میخوام بکنم تو کنترلم،شرایطای عالی برای مهاجرت پیدا کرده بودم خرابش کردن همینطور موقعیت ازدواج که حتی آشنام بودن نه اینکه خودم معرفی کرده باشم تو هیچی بهم اعتماد نمیکنن کاریو که توش مهارت دارم رشتم بوده اجازه نمیدن من انجام بدم یا میرن از یکی دیگه میپرسن و حالا بماند که همون رشته رم اجازه ندادند دنبال علاقم برم و با اینکه هیچ مسئولیتی نمیزارن داشته باشم و کاری انجام بدم دائم غر میزنن تو بی عرضه ای همش تو خونه ای هم سنای تو دارن کار میکنن خرج زندگی میدن بخدا دیگ خیلی خسته شدم نمیدونم چیکار کنم فقط میخوام برم از هر طریقی که شده

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین منطقی باهاشون صحبت کن اگه بازم نزاشتن بری سرکار یه کار اینترنتی پیدا کن وشروع کن به کسب درآمد ...

کار اینترنتیم پیدا کردم انقد شوق داشتم رفتم براشون تعریف کردم شروع کردن رایمو زدنو ترسوندن که اینا کلاهبردارین بیا بیرون

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*
کار اینترنتیم پیدا کردم انقد شوق داشتم رفتم براشون تعریف کردم شروع کردن رایمو زدنو ترسوندن که اینا ک ...

خب عزیزم نگو چیزی

نمیدونم خانوادت چه مشکلی دارن وچرا اینجورن اما تو نگو که چکاری  داری بزار یه مدت رشد کنی بعد ببینن واونوقت توضیح بده بگو نظر شما خیلی برام مهم بود اما ته دلم یه امید بزرگی بود که حاضرشدم شروع کنم واینم نتیجش که به فلان درآمد رسیدم وکم کم خامشون کن تا اجازتو بدن بری بیرون کار کنی 

ببین عزیزم تواین سن بخای ازدواج کنی باید تو اجتماع باشی تا دیده شی پس با زبون نرم ومهربونی رامشون کن انشاالله خداهم کمکت میکنه

خب عزیزم نگو چیزی نمیدونم خانوادت چه مشکلی دارن وچرا اینجورن اما تو نگو که چکاری  داری بزار یه ...

مرسی عزیزم انشالله