2777
2789
میگم شایدحسودا نمیزارن شماازدواج کنی یعنی توتحقیقات ضدحال میزنن .

ن بابا 

کلا ب کسی نمیگیم 

تا میان صحبت میکنیم، اینجوری میکنن 

فقط خانوادم

اصلا با کسی دوس میشم هم همینجوری، بی دلیل بهم میزنه، همه چیز هم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا  کلا ب کسی نمیگیم  تا میان صحبت میکنیم، اینجوری میکنن  فقط خانوادم اصلا با ...

ببین اگه سرنوشتت باشه حتماسرراهت قرارمیگیره این ومطمئن باش .صبرکن پیدامیشه .

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
ببین اگه سرنوشتت باشه حتماسرراهت قرارمیگیره این ومطمئن باش .صبرکن پیدامیشه .

اره خودم هم همینو میگم 

ولی خب اینجوری حرفا هم هست، کلا ببخیاله دعا اینا شدم 

با خودم میگم، خدا بده آدمو نمیخواد.... 

الهی 😔 من نیم ساعته نتم قطع شده بود ، امشب ابر و باد و همه چی جمع شدن. سر شب اومدم آب آشپزخونه رو برداشته بود . فریزر سوخته . بعدشم .... ولش کن اصلا حرف زدن میشه دوره مجدد اعصاب خوردی! 

آقا هستم! این گناه کمی نیست!

من روشی بلدم که اگه اصولی پیش بری بهت کمک میکنه 

تو به دوتا روش میتونی طلسم یا جن و هرچیزی رو دفع کنی

روش اول از طریق علوم غریبه( دعا طلسم و..)

روش دوم که میخام بهد بگم از طریق انرژی 

خودت بابد این کارو انجام بدی ولی اگه ذهنیتت منفی باشه جواب نمیده حواستو جمع کن

باید ارتعاشاتتو بالا ببری که هیچ موجودی نتونه بهت غلبه کنه و خاسته هاتو خلق کنی 

بهت چالش 18روزه سهیل سنگرزاده رو که به صورت کامل انجامش بدی رو توصیه میکنم برو تو سایت سهیل ثبت نام کن برنامه هروزت رو بهت میده کاملا رایگان، اینو پشت گوش ننداز

و در کنارش تو نت هم بزن چجوری ارتعاشتو بالا ببری میاد 

اهنگ هم نباید بگوشی بخصوص غمگین 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
خودت انجام دادی جواب گرفتی؟؟؟  

همه جواب میگیرن امتحان کن تا بفهمی 

پولی ک نمیخای بابتش بدی

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻