2777
2789
گفتم تو یکی از کامنتا  مانع پیشرفته، نمیزاره ازدواج کنی

توهم هم میزنه آدم ؟

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه خسته، افسرده، بیحال، ناامید  غذانمیتونم بخورم، ب شدت لاغرم  خواستگار میاد بی دلیل ...

الان شرایط جامعه بد شده

یعنی همه همزاد دارن

کار و ازدواج به خاطر شرایط جامعس

چون کار پیدا نمیکنی ناامید و خسته و افسرده شدی

الان شرایط جامعه بد شده یعنی همه همزاد دارن کار و ازدواج به خاطر شرایط جامعس چون کار پیدا نمیکنی ...

این ها دلیل نمیشه  ولی من خودم به شخصه چیزهای دیگه هم دیدم که مطمئن شدم

اینا چه ربطی به همزاد داره

ب چی پس ربط داره؟؟؟ ربطشو بگو ببینم

وقتی یکی میاد خواستگاری، من اوکی هستم اونم اوکی هست بعد زنگ میزنن میگن فعلا قصد ازدواج ندارم، یا پشیمون میشن 

، میشه بگی از چیه؟؟؟ 

یعنی کسیو ببینی؟ یا صدات کنه؟؟ اره اینجوری هم میشه

من به جن اعتقادندارم بشخصه ولی شنیدم که میگن صداشنیدم  کسی رودیدم  که همه نمیتونن ببینن 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
الان شرایط جامعه بد شده یعنی همه همزاد دارن کار و ازدواج به خاطر شرایط جامعس چون کار پیدا نمیکنی ...

الان نیست ک اینجوری هستم، چندسالی هست، شاید از سن بلوغ ب بعد، من اصلا اعتقادی نداشنم ب اینا 

ولی واقعیته حتی تو وکی پدیا هم هست، تازگیا فهمیدم این موضوع رو

ب چی پس ربط داره؟؟؟ ربطشو بگو ببینم وقتی یکی میاد خواستگاری، من اوکی هستم اونم اوکی هست بعد زنگ میز ...

میگم شایدحسودا نمیزارن شماازدواج کنی یعنی توتحقیقات ضدحال میزنن .