2821
2789
عنوان

وای فای😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست
مامان من همش تو سایته حسابشه 10 گردش اخر حسابشو چک میکنه خوش ب حالتون ک میتونین با پاک کردن اسمس بست ...

با کارت خودم میخرم،فقط رمزش به خط اون پیام میاد

حرفای منو باور نکنید همش دروغهههههههههه
مامان من همش تو سایته حسابشه 10 گردش اخر حسابشو چک میکنه خوش ب حالتون ک میتونین با پاک کردن اسمس بست ...

هعب بچم:))

نگران نباش ماهم خدایی داریم

حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هعب بچم:)) نگران نباش ماهم خدایی داریم

همسنیم منم مشکل نت دارم مثل خودت :) بعضی وقتا درس بهونه است بعضی وقتا اشعه مودم بعضی وقتا پول و... عزیزمی 

دل همو نشکونیم   اینجا شاید کسایی باشن که زود ناراحت بشن :)                                                            کاربری دو نفره دوستان :) من و رفیقم (این کاربری برای اینه که راحت سوالایی که خجالت میکشه با اکانت اصلیش بپرسه و با کاربری من بپرسه  خلاصه راحت باشیم باهم:)
همسنیم منم مشکل نت دارم مثل خودت :) بعضی وقتا درس بهونه است بعضی وقتا اشعه مودم بعضی وقتا پول و... ع ...

هعی:))

همسنیم منم مشکل نت دارم مثل خودت :) بعضی وقتا درس بهونه است بعضی وقتا اشعه مودم بعضی وقتا پول و... ع ...

آخ آخ هنوز شبا به بهونه ضرر و... خاموش میکنن باز میرم یواشکی روشن میکنم،آخرش دوباره خاموش میکنم نفهمن😂😂😂

آخ آخ هنوز شبا به بهونه ضرر و... خاموش میکنن باز میرم یواشکی روشن میکنم،آخرش دوباره خاموش میکنم نفهم ...

😂😂

آخ آخ هنوز شبا به بهونه ضرر و... خاموش میکنن باز میرم یواشکی روشن میکنم،آخرش دوباره خاموش میکنم نفهم ...

خب گوشیاشون نوتیف نمیره احیانا؟ روشن کنم ک خودشون قبل از من وصل میشن

دل همو نشکونیم   اینجا شاید کسایی باشن که زود ناراحت بشن :)                                                            کاربری دو نفره دوستان :) من و رفیقم (این کاربری برای اینه که راحت سوالایی که خجالت میکشه با اکانت اصلیش بپرسه و با کاربری من بپرسه  خلاصه راحت باشیم باهم:)
خب گوشیاشون نوتیف نمیره احیانا؟ روشن کنم ک خودشون قبل از من وصل میشن

چرا قبلا میرفت🤣🤣🤣ولی الان یاد گرفتم یواشکی آخرشب تو گوشی هاشون وای فای خاموش میکنم دیگه وصل نشه

چون چندبار ضایع شدم😂😂😂😂😂

چرا قبلا میرفت🤣🤣🤣ولی الان یاد گرفتم یواشکی آخرشب تو گوشی هاشون وای فای خاموش میکنم دیگه وصل نشه ...

بیدار میشن ... گوشی هاشون زیر بالششونه بعدشم اصلا طوری نیست ک من حرکتی روشون بزنم یک مامان برنامه نویس دارم بابامم همش چنل تلگرامشه  اگه داستانی باشه اونا رو من حرکت میزنن   

ی جوریه ک من فقط با التماس تو چشاشون نگاه میکنم فیلتــر شکناشونو برا منم بفرستن 

بیدار میشن ... گوشی هاشون زیر بالششونه بعدشم اصلا طوری نیست ک من حرکتی روشون بزنم یک مامان برنامه نو ...

خیلی فکر  کردم ولی راهی که آسون باشهچز همون خرید بسته به نظرم نرسید لعنتی🤣🤣🤣

یه راهی هست خودم اگه جای تو بودم انجامش میدادم فقط یکمم دردسر داره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792