راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همسنیم منم مشکل نت دارم مثل خودت :) بعضی وقتا درس بهونه است بعضی وقتا اشعه مودم بعضی وقتا پول و... عزیزمی
دل همو نشکونیم اینجا شاید کسایی باشن که زود ناراحت بشن :) کاربری دو نفره دوستان :) من و رفیقم (این کاربری برای اینه که راحت سوالایی که خجالت میکشه با اکانت اصلیش بپرسه و با کاربری من بپرسه خلاصه راحت باشیم باهم:)
آخ آخ هنوز شبا به بهونه ضرر و... خاموش میکنن باز میرم یواشکی روشن میکنم،آخرش دوباره خاموش میکنم نفهم ...
خب گوشیاشون نوتیف نمیره احیانا؟ روشن کنم ک خودشون قبل از من وصل میشن
دل همو نشکونیم اینجا شاید کسایی باشن که زود ناراحت بشن :) کاربری دو نفره دوستان :) من و رفیقم (این کاربری برای اینه که راحت سوالایی که خجالت میکشه با اکانت اصلیش بپرسه و با کاربری من بپرسه خلاصه راحت باشیم باهم:)
چرا قبلا میرفت🤣🤣🤣ولی الان یاد گرفتم یواشکی آخرشب تو گوشی هاشون وای فای خاموش میکنم دیگه وصل نشه ...
بیدار میشن ... گوشی هاشون زیر بالششونه بعدشم اصلا طوری نیست ک من حرکتی روشون بزنم یک مامان برنامه نویس دارم بابامم همش چنل تلگرامشه اگه داستانی باشه اونا رو من حرکت میزنن
ی جوریه ک من فقط با التماس تو چشاشون نگاه میکنم فیلتــر شکناشونو برا منم بفرستن