2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندمیلی گرمیه دیگه چی داده

۲۵ داده اما گفته از ده شروع کنه 

پرانول و یک قطره گیاهی هایپران داده 

اینها رو برای استرس و سردرد میگرنی داده اما سردردش بیشتر برای شب خوب تخوابیدن هست 

فلوکستین ۲۰ یک ماه و نیم داره میخوره که خب فقط بیخیالش کرده اما رو استرس و عصبی بود تاثیر نداره اونو دارم کم میکنم بیارم رو ده چون ایرانی بهش نساخت خارجی ب بدبختی گیر میاد

پرانول و قطره یک هفته خورد استرسش بهتر شد اما خوابش نه حالا گفتم ایمی پرامین بدم بهش 

اما میترسم بعدا نشه ترک کنه 

دیشب ده دادم خوابش تیکه تیکه شد اما حداقل خوابید شب های قبل کلا یک ساعت خواب میرفت

فعلا امضا ندارم
برای وسواس فکری نوعی آرامبخشه خیلی هم عوارض نداره مادرم چندسال میخورد اگردکتر داده مصرف کن 

راحت ترک کردند بمن گفت شب بدم بهش 

امسال کنکور داره ارامش نداره بچم با اینکه بهش،گفتم مهم نیست فوقش میری ازاد 

فعلا امضا ندارم
اگردکتر داده بده وگرنه همون فلوکستین روبده چند سالشه 

۱۷ سالشه 

فلوکستین اثر نداشت خیلی فقط،یکم بیخیال بود بعد ایرانی بهش نمیساخت اصلا خارجی بد گیر میاد 

ایمی پرامین ضرر داره؟

فعلا امضا ندارم
من 4ماهه دارم میخورمعالیهمن اضطراب و پانیک داشتم رفع شده دکتر گفت تا یک سال رو باید فعلا بخوری بعد ق ...

سلام میشه بگید مارک شرکت دارویی که مصرف میکردین چی بود 

بسیار سال ها گذشت تا بفهمیم آنکه در خیابان می گریَد از آنکه در گورستان می گریَد، غمگین تر است.

من 4ماهه دارم میخورمعالیهمن اضطراب و پانیک داشتم رفع شده دکتر گفت تا یک سال رو باید فعلا بخوری بعد ق ...

سلام هنوزم مصرف میکنی؟فلوکسامین چطور مصرف کردی؟چقد طول کشبد اثر کنن.الان حالت چطره؟