😭نمیدونم جه رشته ای برم اصلا ریاضیم خوب نیست افتضاح تو مخم نمیره ولی رشته های مهندسی و کامیپوتر و پزشکی با این رشته ها میشه مهاجرت کرد و باید ریاضیت قوی باشه نمیدونم چیکار کنم اصلا ریاضی تو مخم نمیره قاطی میکنم
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برخلاف ایران که توش رشته هایی کثل جامعه شناسی اقتصاد روان یا تاریخ و علوم سیاسی زیاد بهایی داده نشده ...
کاربریش یادت نیس؟
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
بآور میکنی ریاضیم از پایه ضعیفه هنوز ضربو قاطی میکنم همش با ارفاق قبول میشدم ولی حفظیاتم عالی
پس انسانی بخون و حقوق برو و مهاجرتش یکم سخته ولی وقتی بخای اوکیه واست
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇
بآور میکنی ریاضیم از پایه ضعیفه هنوز ضربو قاطی میکنم همش با ارفاق قبول میشدم ولی حفظیاتم عالی
انسانی عالیه برات از بین اونا ک گفتم مثلا همون روان و اقتصاد اگه تهران نیسی دانشگا دولتی شهر خودت بخونی جامعه و تاریخ و علوم سیاسی تهران بخونی اپلای میشی