hxjs مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 231 عنوان بیبی چک جواب نمیده 76 بازدید | 8 پست دوستان الان ۲۹ روز از اخرین روزی ک پاک شدم میگذره سینه هام بزرگ شده کمر درد و بدن درد دارم سرمم گیج میره زود ضعف میکنم دوبار بیبی چک زدم منفیه بنظرتون حامله نیستم کمتر از بیست و دو روز هم طول نمیکشیده پریودیم قبلا راهنمای کنید پیش اومده براتون.؟ 1402/05/17 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hxjs مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 231 آز بده خب فردا قراره بدم ولی همش استرس دارم ممفی باشه ضد حال بخورم
این_نیز_بگذر۷۷ عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 401 فردا قراره بدم ولی همش استرس دارم ممفی باشه ضد حال بخورم ایشالا ک مامان شدیمنم واسه بچه دوم اقدامم ۲ردز دیگ موعدمه خدایا چرا منو ب ارزوهام نمیرسونی پس😔
hxjs مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 231 ایشالا ک مامان شدی منم واسه بچه دوم اقدامم ۲ردز دیگ موعدمه همچنین عزیزم من دوتا سقط داشتم امیدوارم ایندفه بشهبنظرت ممکنه بیبی چکا اشتبا باشن و ازمایش مثبت بشه؟
این_نیز_بگذر۷۷ عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 401 همچنین عزیزم من دوتا سقط داشتم امیدوارم ایندفه بشه بنظرت ممکنه بیبی چکا اشتبا باشن و ازمایش مثبت بش ... اره چرا ک ن ..ازمایش خیلی دقیق تره..الان شما نزدیک ی ماهه عقب انداختی؟؟ خدایا چرا منو ب ارزوهام نمیرسونی پس😔
hxjs مدیر استارتر عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 231 اره چرا ک ن ..ازمایش خیلی دقیق تره..الان شما نزدیک ی ماهه عقب انداختی؟؟ ن بیستم ب بعد باید میشدم ولی الان بیستو نه روز گذشته