2777
2789
عنوان

ویار بارداری

175 بازدید | 15 پست
خیلیا میگن ویار ب ترشیجات پسره و شیرینیجات دختر.
واقعا برا شماها هم همینطور بود؟؟
از کی چ ماه بارداری ویاراتون شروع شد؟؟

اخه من سر دخترم بیشتر بی اشتها بودم و ویار خاصی ب غذایی نداشتم و همینطور مث قبل بارداری ک شیرینیجات و ترشی جات ی جور دوس داشتم تو بارداری هم همینطور بودم.

برام جالبه ک بعضیها رو میبینم بطری لیمو ترش رو سر میکشن و یا کیلو کیلو ریواس و الو و اینجور چیزا تو دوران بارداریشون میخورن.
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچم دختر بود ویار نداشتم
توت فرنگی 👭👭👭ما305 نفر یک نفریم!به هم قول دادیم با مردنماهای سایت هم کلام نشیم تو تاپیکشون پست نذاریم با مخالفین هم بحث نمیکنیم http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1389482&PageNumber=1
منم از قبل بارداربم تمایلم به ترشبجات زیاد بود توو بارداریمم همینجوربودم شوری هم خیلللییییی دوس داشتم

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

منم هیچی هوس نکردم فقط بالا میاوردم یعنی اب خالیم نمیتونستم بخورم
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
سه ماه اول معده درد وحشتناکککککککک داشتم میلم به غذانمیرفت.

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

منم ویار خاصی نداشتم و بیشتر بی اشتها بودم از هفته هفت تا ده ضعف داشتم و تهوع اما شدید نبود
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
از چ هفته ای علاقه ب غذا پیدا کردین اگه حوصلشو داشتین بگین ممنون