2777
2789
عنوان

واقعا اینجا سایت مناسبیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 82 پست
خیر  واقعا مناسب نیست جدی میگم  نصفشون که بچه هستن اون هیچی  بقیه هم با هرر شخصیت ...

کاملا موافقم باهاتون من دو ساله کاربر بودم تازه مشکلی برام ایجاد شده و سوال پرسیدم 

و بی طرف جواب هارو میخونم چون کمک میخواستم ولی میبینم واقعن منطقی نیست جوابا و سطح کمک و سواد خیلی پایینه 

بعضیا هم این فازین ک میگه من ۳۰ سالمه هنوز ازدواج نکردم تو ک ۲۲ سالته میخوای نامزد کنی؟ نه رد کن طرفو

اینجا مشورت بگیرید اما هر کاری که گفتن برعکس رو انجام بدید 

اینجا بر اساس موقعیت استارتر جواب میدن 

مثلا اگه استارتر عروس باشه همه سمتشن ولی خدا نکنه خواهر شوهر باشه

عروسش قاتل هم باشه طرف اونن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ جا اینجا هم باید با کاربرها اشنا باشی من کاملت میشناسم یه عده اینجا واقعا روان پریش ان

آره میگم ی تاپیکی گذاشته بودم طرف اومد بهم گفت من ۳۰ سالمه هنوز ازدواج نکردم تو ک ۲۲ سالته میخواد نامزد کنی؟ نه ردش کنه بزه

کاملا موافقم باهاتون من دو ساله کاربر بودم تازه مشکلی برام ایجاد شده و سوال پرسیدم  و بی طرف ج ...

دقیقاا منم بیشتر مواقع فقط نظرارو میخونم و واقعا تعجب میکنم که چرا اصلا چه دلیلی داره الان این صحبت کردن یا چی شده این فکر اومده تو ذهنشون 

واقعا یه لحظه میمونی خب شما ازدواج نکردی چه ارتباطی با صحبت من داره 

واقعا ادم اینجا میمونه چی بگه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اینجا بر اساس موقعیت استارتر جواب میدن  مثلا اگه استارتر عروس باشه همه سمتشن ولی خدا نکنه خواه ...

من تو تاپیکهایی که برای تعداد بچه راهنمایی میخوان زیاد رفتم همه در حال نالیدن که حتی گاهی احتیاجات اولیه بچه مثل لباس و غذا رو نمیتونن تامین کنن خودشون چندتا چندتا بچه دارن به همه هم توصیه میکنن وایزبیار بچه انقدر شیرینه اخه چی بگه ادم بچه ی شما هم راضی هست از شرایطی که تو به اجبار درش قرارش دادی ؟

دقیقاا منم بیشتر مواقع فقط نظرارو میخونم و واقعا تعجب میکنم که چرا اصلا چه دلیلی داره الان این صحبت ...

یادش بخیر یکی از همینا

به من میگفت وااای تو چه قدر هول ازدواجی چته😑

همون کاربر الان خودش متاهله من هنوز مجرد

💍♥ i said yes 

خوب اونام باشن چه اشکالی داره

عزیزم اونا اکثرا حتی وارد فضای اجتماعی نشدن و سوالتون اکثرا اینه چجوری مامانمو یپیچونم برم بیرون 

پس قطعا اکثرشون نظرات احساسی یا نا پخته ای میدن

من تو تاپیکهایی که برای تعداد بچه راهنمایی میخوان زیاد رفتم همه در حال نالیدن که حتی گاهی احتیاجات ا ...

واقعا فکر نمیکردم این حرف که بچه روزیشو میاره هنوز باشه 

تا اینکه با نی نی سایت آشنا شدم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دقیقاا منم بیشتر مواقع فقط نظرارو میخونم و واقعا تعجب میکنم که چرا اصلا چه دلیلی داره الان این صحبت ...

دقیقا اصن مشکل و سوال من چیز دیگه ایه و جوابشون خصمانه هست و کمکی نمیکنه 

کسایی ک شوهر خوبی نداشتن حالا به هر طریقی جای کمک و مشاوره میگن نه طرفو بپرون ول کن