2777
2789
عنوان

بهم گفت...

468 بازدید | 23 پست

دکتر امروز طبق جواب سونو شکمی  بهم گفت فولیکولت عالیه و این حرفا...گفت حتما امشب تا سه شب اقدام کن... خوشحال شدم  اما تا جواب آزمایشات خون رو دید...بهم گفت وای چقدر کم خونیییی.، احتمال مینور هست......باید بری تست cbc هم بدی... منم ناراحت شدم حقیقتش چون همش قرص آهن و اسید فولیک میخورم بخشی از زندگیمن کلا!!! اما بازم کم خونی خیلی شدید گفت دارم...:) حالا سوال من از شما اینه: یادم رفت ازشون بپرسم که آیا با وجود کم خونی شدید که بعدش دید بازم امشب اقدام کنم یا نه... شوهرم تالاسمی مینوره من موقع ازدواجمون سه ماه هی آهن خوردم و رفتم و اومدم تا بالاخره خونم قابل قبول شد ولی من مینور نبودم فقط کم خونی دارم همیشه:) اونم میگه این همه آزمایش رفتیم صبر کن این قرصا که داده رو بخور cbc هم ماه دیگ بریم بعدش ببینیم چی کار کنیم،‌ شما میگین چی کار کنیم؟

هر کاری دکتر گفته بکن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری دکتر گفته بکن

ببین اولش به به و چه چه که عالیه و حتما اقدام کن و اینا... بعدش اصلا ی کلمه هم نگفت اقدام نکن ولی آزمایشات خونمو که دید شوکه شد ک چقد کم خونم منم یادم رفت بپرسم پس با توجه به این ک میگین اقدام نکنم دیگ؟ یادم رفت 😭💔

ببین اولش به به و چه چه که عالیه و حتما اقدام کن و اینا... بعدش اصلا ی کلمه هم نگفت اقدام نکن ولی آز ...

فعلا صبر کن توکل به خدا

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
بنظرم با مشورت دکتر برو جلو چون این کم خونی وتالاسمی رو بچه هم اثر میذاره با مشورت دکتر اقدام کن

دکتر ک همون اولش گفت اقدام کن اوکیهه همه چیت ولی آزمایش خون ( چکاپ کلی) رو ک دید آزمایش cbc نوشت منم گیج شدم حقیقتا...از همین میترسم ک بچم مث من و باباش از کم خونی زجر نکشه، برای همین تصمیم گرفتیم این ماهو ماه بعد و کلا بیخیال اقدام شیم، فقط قرص ها رو  بخورم و وقتی اوکی شدم بریم برای اقدام دوباره، اوکیه ب نظرت؟

ببین اولش به به و چه چه که عالیه و حتما اقدام کن و اینا... بعدش اصلا ی کلمه هم نگفت اقدام نکن ولی آز ...

یه قرص گیاهی هستش برای کمخونی وبیماری های خونی عالیه بخور هم خودت هم شوهرت ان شاالله که جواب میگیری خانوم