2777
2789
عنوان

ارتباط با پسر عمو شوهرم

346 بازدید | 14 پست

پسر عمو شوهرم که در واقع من یه جورایی دختر عموش میشم شوهرم ازش درخواست پول کرد ک بهش قرض بده اونم گفت ندارم .

درحالیکه ب من گفت همون شب پول لازم شدی بهم پیام بده من ب شوهرت پول نمیدم ، ولی ب تو میدم

احساس میکنم بهم نظر داره چون چن بار فیزیکی در حد اینکه ب شوخی منو بزنه و خیلی خودشو بهم نزدیک کرده و ب طور خصوصی و یا غیر خصوصی از بدی های زنش گفته و چن نفر رو صیغه هم داره ک من در جریانم ولی زنش نمیدونه، چیکاارر کنم حالا ماجرا پول رو ب شوهرم گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مسیر خودت درسته پیامشو ج نده و تمام.وگرنه این ماجرا تهش ب هم خوردن زندگیتو و رفتن ابروته.

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

منم یه بار شوهر دختر عموم شمارمو از یه جایی گیر اورده بود و مرتب بهم پیام میدادکه شوهرت آدم خوبی نیست و در حد تو نیست تو خوشگلی چرا باید زن اون باشی شوهرت خرشانسه و از این حرفا بعد پیام که میداد تا سین میکردم اون حذف میکرد