بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمه که ولی خدا بده برکت حقوقمو که بریزن برای خواهرم و مادرم چیزای خوب خوب می خوام بگیرم اگه ...
چه قلب مهربونی داری، ایشالا عزیزم به امید خدا که یه کار دیگم گیر بیاری از لحاظ مالی دیه مشکل نداشته باشی😍😍😍 میفهمم چی میگی من خودمم اینجوریم واسه همین میخوام سرکار برم به خانوادمم فشار میاد.فردا قراره جایی برم برای کار کلا هم حقوقش ۳ تومنه میدونم خیلی کمه ولی کاش قبولم کنه.
بله میشه یکم پیش پرداخت بقیشو چک میدی.البته دیگه مثل قبل پیست ماشین سنگین.چون زیاد شده بار خیلی کم ش ...
ممنونم عزیزم🌺🌹
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
حالا کاری ندارم درامداتون چقدره ولی چیزی که واسم جالبه اینایی که مبلغ بالا میگن خب یعنی باید حداقل نصف روز اصلا پنج ساعت سر کار باشن دیگه ولی همیشه خدا تو همه تاپیکا هستن صب ظهر شب هروقت تاپیک بزنی هستن لامصب پس تو کی کار میکنی که اون حقوق رو بگیری😐
حالا که اینطوریه منم پونصد ملی.ن در میارم ولی مگه آدم میرسونه باید فکر شغل دوم باشیم والا،من ۴۰۰ فقط قسط دارم،مجبورم روزی یه بستنی ورق طلاهم بخورم🤪🤪
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇