2777
2789
عنوان

درامد ماهانه تون چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5451 بازدید | 139 پست

شوهرم تقریبا ۱۲ چیزی نمیمونه ۴ نفریم 

بعد پدر شوهرم میگه چرا پس انداز ندارین 

من درامدم اندازه شماس ۷ تومنم قسط میدم 

بخدا ما ولخرجیم نمیکنیم میدونم چکار کنم 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
خیلی چیزها اینجا بخونم و باور کن.  ببین الان تمام درامد ها بالای ۳٠تومن گفتن.  ببخشیدا ا ...

شب واریز یارانه ها رو بگو 

همه تاپیک میزنن چرا یارانه ما واریز نشده

کی میریزن😏

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین سنگین داریم ماهی ۱۷۰.البته ۱۵۰ میره جای قسط.تا آذر قسط داریم 

عزیزم اگه دوسداشتی بگو چه جوری ماشینو قسطی خریدین الانم‌ میشهخرید ماشینتون چیه؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
۱۰ تا ۱۰ و نیم

کمه که

ولی خدا بده برکت 

حقوقمو که بریزن برای خواهرم و مادرم چیزای خوب خوب می خوام بگیرم اگه خدا بخواد

آخه می دونی دلمون نمی اومد از پدرمون پول بخوایم ، نه اینکه ها نده ولی خب رومون نمیشد ، ولی ایشالا میخوام کم و کسری برا خواهرم نذارم 

حالا منی که شوهرم معاون بانک هست اونم نه معاون شعبه معاون مدیر کل با حقوق ۱۸ الی ۲۰ در ماه در مقابل اینهمه حقوق ۴۰ و ۵۰ میلیونی دوستان توی تاپیک سر خورده شدم 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم اگه دوسداشتی بگو چه جوری ماشینو قسطی خریدین الانم‌ میشهخرید ماشینتون چیه؟

بله میشه یکم پیش پرداخت بقیشو چک میدی.البته دیگه مثل قبل پیست ماشین سنگین.چون زیاد شده بار خیلی کم شده و درامدشم پایین اومده.خیلی هم خرجش بالاست.نمایشگاه ماشین سنگین تهران خریدیم ما

سهام عدالت چی که همه براش برنامه هااا میریزن 😑😑

عا

یادم نبود

دقیقا

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بدترین کار تو ایران مخصوصا تو این سایت این که کسی درامدش و اعلام کنه 

اگر زیاد باشه انگ دروغگویی بهش می چسبونن چون متاسفانه اکثرا به اندازه زحمتشون بهشون حقوق نمیدن ؛ پس طبیعی که باور نکنن درامدهای بالا هم تو جامعه هست 

یا درامد کسی پایین باشه هی میخوان براش دلسوزی کنن ترحم کنن ؛ بیشتر طرف افسردگی میگیره

حالا منی که شوهرم معاون بانک هست اونم نه معاون شعبه معاون مدیر کل با حقوق ۱۸ الی ۲۰ در ماه در مقابل ...

بیخیال از فانتزی های حقوقی که میخوای داشته باشی بگووو😉

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

ماشالله همه هم که درآمدشون۱۰۰به بالاست تازه کافی هم نیس براشون

افسرده شدم 🚶🏻‍♀️

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25