2821
2789
عنوان

رفع سنگینییی

81 بازدید | 4 پست

مت زندگیم اشوب شد مهمترین چیزامو از دست دادم ی حس خلا وحشتناکی ولم نمیکنه دوربریامم خیلی حالشون خرابه برای من

مدت زیادی دعا کردم و همه چی خوندم احسااس سنگینی شدیدی دارم از همه طرف

میخام به زندگی برگردم اما همه چی خیلی خورد و داغونم کرده روشی دعایی چیزی بلدید برای رفع این حالات؟

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

⭕️ برای دفع چشم زخم و سنگینی بر روی آب کوزه بخوان...👁️

... عَنْ أَبِی عَبْدِ الله فِی الْعُوذَةِ قَالَ: تَأْخُذُ قُلَّةً جَدِیدَةً فَتَجْعَلُ فِیهَا مَاءً ثُمَّ تَقْرَأُ عَلَیْهَا إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ثَلَاثِینَ مَرَّةً ثُمَّ تُعَلِّقُ وَ تَشْرَبُ مِنْهَا وَ تَتَوَضَّأُ وَ یُزْدَادُ فِیهَا مَاءٌ إِنْ شَاءَ اللَّهُ.

راوی گوید امام صادق علیه السلام برای امان از چشم‌زخم و بلا و ... دستور فرمودند: کوزه‌ای تازه تهیه کن و آن را از آب پر کن، سپس ۳۰ مرتبه سوره قدر را بر آن بخوان، و بعد آن را آویزان کن و از آن بنوش و وضو بگیر، و قبل از آنکه آبش تمام شود به آبش اضافه کن تا با قبلی مخلوط شود و این عمل را تکرار کن، ان شاء الله مؤثر است.

📚 الکافی، جلد ۲ صفحه ۶۲۳

❌نکته
👌کوزه باید آب ندیده باشد.و در آفتاب آویزان نکنید

این ستگینی از چی اومده؟

نمیدونم جدا از زیاده روی توی دعاها و ذکر ها

زندگیم عجیب کن فیکون شده تاپیک بعدی میگم بعدا

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز