2789
عنوان

خستم ؛ هستین ؟

75 بازدید | 3 پست

با مامانم همیشه دعوا دارم . همش میزنم تو سرم همش مقایسه می‌کنه جیغ میزنه ؛ داد می‌کشه فحش میده . البته باید بگم که من اصلا تو کار خونه کمک نمی کنم و تا لنگ ظهر می‌خوابم . من یه مقدار تپلم و از وقتی چشم باز کردم به خاطر این سرکوفت شنیدم از مامانم . فکر می کردم مشکلش فقط با هیکلمه امروز متوجه شدم از قیافه امم خوشش نمیاد چون به مامانش داشت میگفت : دختر فلانی چقدر خوشگله و چقدر موهاش لخته و اینا همه مردم دختر دارن منم دارم .(هوووف خودش کمه مامانشم خستم کرده

)امروز اینطوریه که بعد از هر تیکه میگه با اون قیافه پف کرده ات ؛ با اون هیکل قناصت . البته تا گفته نماند منم جواب میدم و بعد از یه دعوای مفصل میام تو اتاقم و ساعت ها بیرون نمیام . کارم شده خوردن خوابیدن و حبس کردن خودم تو اتاق . چندباری خواستم خودکشی کنم اما منصرف شدم . ببخشید طولانی شد :)

رفتار مامانت مثل مامان من خیلی تاکسیکه

اصلا به حرفاش توجه نکن میدونم سخته میدونم نمیشه ولی تلاش کن خودت عاشق خودت باشی و بهش بفهمونی اصلا نیاز به اظهار نظرش نداری🤍✨

باشد که غم خجل شود از صبر ما... 🌱🤍

عزیزم چرا ناراحت میشی.

دختر منم یازده سالشه وقتی تنبلی کنه میگم.که به خودش بیاد

به خودت بیا.مادرت کلفتت نیست که.

نمیشه بیاره ببره بشوره و بپزه تو هم بخوابی و لم بدی.

اگر تو کارها کمک کنی و رژیم بگیری چند ماهه هیکلت مناسب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه دختر بچه یازده ساله نیستم . یه نوجون ۱۶ سالم که غرور و شخصیت دارم . و اصلا دلم نمی خواد همچین رفتاری باهام بشه . من مشکلی ندارم با کار کردن تو خونه فقط می‌خوام غرورم حفظ بشه . شماهم فکر نکن با تحقیر بچه ات میتونی ازش کدبانو بسازی