2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لایکم کنید

یکی کامل توضیح بده چجور درست میکنید

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

پیاز داغ که درست کردی تو روغن و پیاز در حال سرخ یک یا یکو نیم قاشق آرد بریز تا قشنگگگ سرخ بشه بعد حواست باشه یهو نریزی تو قابلمه عدسی که مث آتشفشان میاد بالا کم کم اضافه اش کن به عدسی اینقدر لعاب میندازه و خوب میشه،فلفل هم بریز 

پیاز داغ که درست کردی تو روغن و پیاز در حال سرخ یک یا یکو نیم قاشق آرد بریز تا قشنگگگ سرخ بشه بعد حو ...

ببخشید با عدس سبز یا دال عدس درست میشه؟؟

رب و سیب زمینیم اضافه میکنیم؟؟؟

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
لایکم کنید یکی کامل توضیح بده چجور درست میکنید

اول عدسی رو بشور بزار تا نیم پز بشه بعد یه پیاز بزرگ رو رنده کن کامل سرخش کن اگه با دمبه سرخ بشه که خیلییی خوشمزه تر میشه بعد وقتی کامل سرخ شد نصف قاشق روغن اضافه کن اونم که قشنگ با پیاز سرخ شد یک یا یکو نیم قاشق آرد گندم اضافه کن و تند تند هم بزن تا کامل آرد هم سرخ بشه و بعد نمک و فلفل اضافه کن و بریزش تو عدسی در آخر هم چند قاشق آبغوره اضافه کن سیب زمینی هم میتونی نگینی خرد کنی بریزی تا باهاش بپزه

اول عدسی رو بشور بزار تا نیم پز بشه بعد یه پیاز بزرگ رو رنده کن کامل سرخش کن اگه با دمبه سرخ بشه که ...

ببخشید نصف قاشق رب نه روغن زردچوبه رو یادم رفت اونم اضافه کنید

ازادویه جات هم من گاهی زیره هم میریزم نه زیاد در حد یه نوک قاش

اول عدسی رو بشور بزار تا نیم پز بشه بعد یه پیاز بزرگ رو رنده کن کامل سرخش کن اگه با دمبه سرخ بشه که ...

وووای چقدر خوب بنظر میاد خوشمزه میشه بااین دستور

واس شام میپزم

من عاشقشم همیشه درست میکنم ولی مث عدسی فارسا نیس

خخخخ اخه من عربم ما با دال عدس و رب اینا درستش میکنیم

ببخشید نصف قاشق رب نه روغن زردچوبه رو یادم رفت اونم اضافه کنید ازادویه جات هم من گاهی زیره هم میریز ...

مرسی گلم 

فقط ببخشید با عدس سبز یا دال عدس که همون قرمزاس؟؟؟

من با استاک گوشت درست میکنم

بازاریا یه کم رب هم می زنن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

وووای چقدر خوب بنظر میاد خوشمزه میشه بااین دستور واس شام میپزم من عاشقشم همیشه درست میکنم ولی مث ع ...

نوش جونتون بله عزیزم ما لریم من که اینجۉری درست میکنم خیلییی خوشمزه میشه  مخصۉصا آرد سرخ شده با دمبه محشرش میکنه،من با عدس درست میکنم همون که تو آش رشته میریزیم نه از(دال عدس و نه از عدس سبز استفاده نکردم)

من تنهاپیازودارچین وزردچوبه فلفل واردمیریزم البته من ارددوسه قاشق ادویه که هستش میریزم بعدتفت میدم قبلش که پیازوسرخ میکنم سیب زمینی هم دلخواه چون داداشام نمیخورن نمیریزم بعد که کاملاپخته شده میارم باابلیموقاطی میکنیم ونون میخوریم😋

2824
2823
2791
2779
2792