سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
پیاز داغ که درست کردی تو روغن و پیاز در حال سرخ یک یا یکو نیم قاشق آرد بریز تا قشنگگگ سرخ بشه بعد حواست باشه یهو نریزی تو قابلمه عدسی که مث آتشفشان میاد بالا کم کم اضافه اش کن به عدسی اینقدر لعاب میندازه و خوب میشه،فلفل هم بریز
اول عدسی رو بشور بزار تا نیم پز بشه بعد یه پیاز بزرگ رو رنده کن کامل سرخش کن اگه با دمبه سرخ بشه که خیلییی خوشمزه تر میشه بعد وقتی کامل سرخ شد نصف قاشق روغن اضافه کن اونم که قشنگ با پیاز سرخ شد یک یا یکو نیم قاشق آرد گندم اضافه کن و تند تند هم بزن تا کامل آرد هم سرخ بشه و بعد نمک و فلفل اضافه کن و بریزش تو عدسی در آخر هم چند قاشق آبغوره اضافه کن سیب زمینی هم میتونی نگینی خرد کنی بریزی تا باهاش بپزه
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
نوش جونتون بله عزیزم ما لریم من که اینجۉری درست میکنم خیلییی خوشمزه میشه مخصۉصا آرد سرخ شده با دمبه محشرش میکنه،من با عدس درست میکنم همون که تو آش رشته میریزیم نه از(دال عدس و نه از عدس سبز استفاده نکردم)
من تنهاپیازودارچین وزردچوبه فلفل واردمیریزم البته من ارددوسه قاشق ادویه که هستش میریزم بعدتفت میدم قبلش که پیازوسرخ میکنم سیب زمینی هم دلخواه چون داداشام نمیخورن نمیریزم بعد که کاملاپخته شده میارم باابلیموقاطی میکنیم ونون میخوریم😋