2777
2789
عنوان

زندگیمو ب گند کشیده

791 بازدید | 64 پست

دخترم یسالو ی پنج ماهشه پی پی کرده تومای بیبی تامن خواب بودم مای بیبی رو دراورده خونه رو ب گند کشیده خیلی عصبیم از همه چی متنفرم فرش زیر پامون ۶ متره حیاطم ندارم پول شستشو هم ندارم بوش داره حالمو بد میکنه چ غلطی کنم دلم میخاد خفش کنم 😭😭😭😭 ینی کاری کرد پشیمون شدم از زنده بودن ابرومو همه جا برده همه بم میگن  خیلی   اذیت میکنه دیگ خستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلی بچه همسنش دوروبرمونن اینقد ارومن میرم سرکاربامادرشون مبان میشینن ی گوشه پیششون من همش اویزون درو دیواره شوهرم میگ توبلد نبودی تربیت کنی همخ میگن خیلی فضوله  همه رو اذیت میکنه

حالا فرش رو خواهشا لوله کن بذار کنار تا همه جا به گند کشیده نشده هر وقت پولشو داشتی بده بشورن

بعدم مادرجان خودت مقصری آدم بچه به اون سن رو تنها میذاره میگیره میخوابه؟؟

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

چطور خوابت میبره تا وقتی بچت بیداره

از خستگی چیکارکنم دیروز خون دادم از دیروز بدنم اذیته نمیزاره بخابم دیشبم صد بار پاشدم توخواب تپش قلب گرفتم بخدا از بی خوابی