serre مدیر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 55 عنوان مدرسه😟 | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست تاحالا شده بخوایید یه مدرسه برید بعد از این و اون سوال کنید خیلی از بدی مدرسه بگن ولی وقتی رفتید خیلی خوب بوده؟؟؟ 1402/05/17 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
serre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 55 چه مدرسه ای میخوای بری؟ غیر انتفاهی تو شهرمون اون از همه گرون تره و همه جا تبلیغشه از هر دانش اموزی میپرسم از بدیش میگه دیگه وقته دیوونه بشم 🗿💔
butifulgirl عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 2343 غیر انتفاهی تو شهرمون اون از همه گرون تره و همه جا تبلیغشه از هر دانش اموزی میپرسم از بدیش میگه دیگه ... خب چیه اسمش شاید بشناسم
serre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 55 خب علت چیه چرا میگن بده من یه مدرسه بود همه وحشت داشتن از سختگیری ولی راصیممممم یکی میگه معلماش خوب نیستن درس نمیدن میگن باید بیاید کلاس خصوصی تا نمره بدم بتون حتی اگه درست عالی باشه باید بری کلاسش تا نمره بدهیکی میگه مدیرش عقده ایهیکی میگه افت میکنی اگه بری یکی میگه عادی درس میدم امتحان در حد کنکور میگییرن و .....
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31805 یکی میگه معلماش خوب نیستن درس نمیدن میگن باید بیاید کلاس خصوصی تا نمره بدم بتون حتی اگه درست عالی با ... نگاه اکثرا مدارس غیرانتفاعی فقط نمره میدن یعنی ادما میرن برای نمره مگه خلافس ثابت شه که مدرسه سختگیره من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
serre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 55 نگاه اکثرا مدارس غیرانتفاعی فقط نمره میدن یعنی ادما میرن برای نمره مگه خلافس ثابت شه&n ... نه اگه از یه چیزی مطمئن باشم اینکه که نمره الکی نمیدن
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31805 نه اگه از یه چیزی مطمئن باشم اینکه که نمره الکی نمیدن خب پس شکت بیخوده چون تمام نظرهای م نفی درمورد همین نمره دادن و ایناهسالکی نمره ندن خوبه من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
serre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 55 خب پس شکت بیخوده چون تمام نظرهای م نفی درمورد همین نمره دادن و ایناهس الکی نمره ندن خ ... خدا کنه همین جوری که میگی باشه🥺❤