2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همینطور با این تفاوت ک جلو دیگران خیلی خوبه ولی تو خ نه زود عصبی میشه ..با اینکه جلو دیگران بامن خوبه بازم من بدم میاد ک عصبی دراره جلو دیگران حتی اگه بامن نباشه مثلا اخم میکنه دائم زود رنجه یا زود عصبی بشه ..منکه دنبال یه روانپزشک خوبم ببرمش

یا شوهرت مضطربه یا احساساتش رو خیلی سرکوب کرده من خودم همینم دارم مشاور میرم کمکم کرد بهتر شدم

احسنت کاملا درسته. اضطراب‌های درونی باعثش میشه . آدمای دقیق و کنترل گر و با حساب و کتاب ، بیشتر اینطوری هستن

احسنت کاملا درسته. اضطراب‌های درونی باعثش میشه . آدمای دقیق و کنترل گر و با حساب و کتاب ، بیشتر اینط ...

دقیقا چون به خاطر شرایط اقتصادی ومالی همش مضططربه عصبی تر میشه

شما چه جوری باهاش برخورد میکنی عزیزم

برادرم اینجوریه 

ولی هزار ماشالله به خانمش اینقد تو جمع بهش احترام میزاره و محبت میکنه و دم دستش هست تا ببینه داره عصبی میشه حرفو تموم میکنه و

اصلا باهاش جرو بحث نمیکنه تو جمع حتی اگر سر مسیله ای صداشو ببره بالا با جانن و عشقم آرومش میکنه 

یبار بهش گفتم ناراحت نمیشی اینقد کوتاه میای گفت نه، گفت من عاشق شوهرم هستم تو زندگیم برای من و بچه هام چیزی کم نمیزاره فقط یکم زود عصبانی میشه که اونم بلدم چجوری آرومش کنم 

با اینکه میدونم خیلی بداخلافه ها، ولی اصلا غیبت شوهرشو پیش کسی حتی ما که خواهرشیم نمیکنه 

خدایی خیلی خانمش ماهه، البته داداشامم خدایی یه مرد کاری و کاردرسته که زندگی خیلی مرفهی براشون فراهم کرده ولی اخلاق نداره دیگه

من با کسی مثل برادرم اصلا نمیتونم زندگی کنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میدونی کلا ادم انتقاد پذیری نیست 

یه قاعده کلی هست تو همه آقایون. مردها بیشتر تایید حالشون رو خوب میکنه و از انتقاد فراری هستن. مخصوصا اگر منتقد خانمشون باشه کلا بهم میریزن . کار اشتباهشون رو هم نباید با روشون آورد   عصبی شون میکنه

برادرم اینجوریه  ولی هزار ماشالله به خانمش اینقد تو جمع بهش احترام نیزاره و محبت میکنه و دم دس ...

بخدا منم همینم نمیذارم کسی ازگل نازک تر بهش بگه اینقدر احترامشو نگه میدارم خانواده ش تعجب میکنن ولی شوهر من واقعا مهربونه عصبیه دست خودش نیست منم سربه سرش نمیذارم