2777
2789
عنوان

کار در منزل

158 بازدید | 4 پست

کار در منزل با گوشی واسه خانم هایی مثل خودم که دوست دارن دستشون تو جیب خودشون باشه 

من خودم تو شرکت پنبه ریز کار میکنم و خدا رو شکر دستم تو جیب خودمه و کم و بیش درآمدی دارم 

کارمون کاملا قانونی هست میتونین به سایت پنبه ریز یا همون pmlmهم یه سر بزنید برای اطمینان بیشتر فک کنم بیشترتون شرایط کاری رو بلدین

احتمالا تو دور و اطرافیانتون هم آدمایی هستن که تو این کار هستن 

من خودم با۱۰تومن سرمایه شروع کردم ولی اجباری برای سرمایه گذاشتن نیست 

هر کسی واقعا اهل کار کردنه و دلش میخواد دستش تو جیب خودش باشه و کمک خرج خانواده باشه تو واتساپ برام پیام بزاره یا درخواست دوستی بده تو نی نی سایت 

۰۹۹۰۰۱۸۶۱۵۷ واتساپ  

گر خدا بود پنهاهت چه خطر بود ز راهت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چ کاری باید انجام بدیم  ی کم توضیح میدی لطفا

بله عزیزم کارمون مشاوره ی پوست و مو هست با فروش محصولات شرکت بصورت مجازی  به اطافیان هم میتونی بفروشی و مثل آنلاین شاپ کار کنی 

اگه توان خرید داشته باشی میتونی محصولات و بخری تو دستت باشه و زود به مشتری بدی هر وقت خواست اگه نداشته باشی میتونی سفارش بگیری و مسقیم از شرکت واسه مشتری ارسال کنی که همشون تو آموزش ها گفته میشه 

اگه خوب بود از ملت پول نمیگرفتن و جنس بدرد بخور میدادن

عزیزم از کسی پول نمیگرن اگه پول میدی و جنس میگیری اختیاریه اجباری نیست