2777
2789
عنوان

برادرشوهرم توکوچه فحشم داد،،😭😭

1055 بازدید | 60 پست

من الان 6ساله با خونواده شوهرم تویه محله هستیم وبا جاریم وبرادرشوهرم تویه ساختمون،من وبرادرشوهرم از اول میونمون باهم بد بود طوریکه سلام میدادم جواب نمی‌داد منم دیگ بعد یه مدت ندادم،تا با شوهرم دعوام میش میگه طلاقشو بده،یا همش دنبال نقطه ضعفه ازمن،زنش کلی زبون باز وخبرچینه ورابطش با همه خونواده شوهرم خوبه غیرازمن،ونمیدونم چرا ولی همیشه سریع موضوعی باخواهرشوهرام یا جاریام قهرم وشوهرم همش ازچشم من میبینه،اون روز با دختر خواهر شوهرم سر پسرم حرفم شد مامانشم قهرکرد،

حالا بگذریم 

اون روز جاریم بهم گفت بچه هاتون ازصب ولکردی کوچه و...منم حرصم دراومد گفتم الان اومدن و...دعوامون شد

دخترش 9سالشه هرسری مامانش باهام قهربودنی اونم تیکه میپرونه واخم می‌کنه و با بچه هام بازی نمیکنه.

امروز پسرم داشت تو کوچه بازی میکرد،دوستش توپشو زد به دراونا،اونم بدون اینکه مطمئن بشه کارپسر منم باهاش کلی دعواکرد،

پسرم چیزی نمی‌گفت فقط گفت چرا قضاوت می‌کنه پسرم 8سالشه،منم حرصم دراومد گفتم ایندفعه زن عمو هرچی گفت جوابشو بده،چرا دختراون جواب منو میده توهم بده.

یکم بعد توخونه بودم دیدم برادرشوهرم ارپنجره تو کوچه دادمیزنه متین خفت میکنم ایندفعه توپت بخوره در وما ،وبه حرف اون مادر دیوونه وسفنگت ,(کسی که عقل نداره)گوش نکن وهمینجورفریادمیزدانگارمن پسرم و یاد دادم تو پو بزنه،منم جام میخکوب شده بودم الان نمی‌دونم باید چیکارکنم؟گاهی با خودم میگم یعنی من انقد بدم،؟حالم بده الان دوساعته دارم گریه میکنم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو یه شهر دیگه اگه همسرتون پایه هستند

ارتباطات رو کم کن

تا دیدار تو یک شیشه فاصله است و من مثل ماهی میان تنگ و تنگ میان دریا🌿🤍به یک صلوات مهمونم کن🔮مهربونی توی وجودمه🌱شخصیت آرومی دارم🦋شخصیت من مثل اثر انگشتم شبیه هیچکس نیست😁پر از وایب مثبت شور و اشتیاق🎈شعر و شاعری رو دوست دارم🥹خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🧬پس خوشبخت باشیم.🧸همیشه امیدوار هستم☘️خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی🪹امام زمانی ام و دینم رو دوست دارم🌊توی تاپیک های مذهبی حتما من رو تگ کنید @smile_10 هستم🫧با دل های پاکتون برام دعا کنید به حاجتم برسم❤️ وقتیکه زندگی من هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید، باید، باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچ کس نیست..🤍🌿

نمیدونم بدی یا ن خودت بهتز میدونی چجوری رفتار میکنی 

فقط میگم اگر نمیتونی قطع رابطه کنی بین بازی بچه ها ندو و چیزی نگو و اینکه اصلااا رفتی خونه ننه شوهر غیر سلامو خدافظی دیگ هیچی نگو

ناراحت نشیا نمیشه که یکی  درست رفتار کنه ولی همه یه خانواده با ادم بد باشن، یعنی حتی یه آدم منصف تو خاندان شوهرت نیست 

بنظرم باید ببینی چه کاری کردی که رابطتون اینقد سیاه شده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️