2777
2789
عزیزم نمیدونین تامین اجتماعی iui  رو تحت پوشش داره یا نه؟

نمیدونم،  الکی میگن که درمان ناباروری رایگانه و اینا ، من پارسال پرسیدم از مراکز دولتی شهرمون گفتن باید هزینه آزاد بدید بعد برید از بیمه تکمیل تون درصدی رو پس‌ بگیرید، حالا شما زنگ بزن مرکز تامین اجتماعی سوال کن ببین اصلا پس میدن و اینکه چند درصد بهتون پس میدن

بین ۳۰ تا ۷۰ درصده

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
داره به این صورت که اسپرم ها رو بعد شست و شو بر اساس سنگینی و سبکی جدا میکنن🤦‍♀️ من پارسال خیلی راج ...

اره ولی کااملا الکیه ی دکتر میگفت حتی تو ای وی اف هم نمیتونن x yرو از هم جدا و تشخیص بدن میزارن سلول جنین ک تسکیل شد از رو اون میفهمن دیکه تو ای یو ای ک از بیخ الکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اسپرم ها مواد قندی و مواد غذای میریزن که هم سرعتشون بیشتر بشه هم سریعتر وارد تخمک بشن 

چه جالب نمیدونستم . ممنون جواب دادین🙏

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
آی یو آی هم تعیین جنسیت داره

اره ولی کااملا الکیه ی دکتر میگفت حتی تو ای وی اف هم نمیتونن x yرو از هم جدا و تشخیص بدن میزارن سلول جنین ک تسکیل شد از رو اون میفهمن دیکه تو ای یو ای ک از بیخ الکیه

نمیدونم،  الکی میگن که درمان ناباروری رایگانه و اینا ، من پارسال پرسیدم از مراکز دولتی شهرمون گ ...

متاسفانه بیمه تکمیلی ندارم.اگه ۵.۶ میلیون باشه که خوبه بیمه نمیخواد اما به نظرم الان با این تورم کمتر از ۱۰ تومن نشه🙄

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
اره ولی کااملا الکیه ی دکتر میگفت حتی تو ای وی اف هم نمیتونن x yرو از هم جدا و تشخیص بدن میزارن سلول ...

آره یه بنده خدایی کلی هزینه کرد پارسال ، چند تا جنین واسش تشکیل شد اینا پسر میخواستن همه ی جنین هاش دختر بود هیچ کدوم رو نکاشت گفت دختر خودم دارم همه ی خرج هاشون هم به باد رفت

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اره ولی کااملا الکیه ی دکتر میگفت حتی تو ای وی اف هم نمیتونن x yرو از هم جدا و تشخیص بدن میزارن سلول ...

رژیم ۷۰ درصده 

آی یو آی ۹۰ درصد 

آی وی اف ۱۰۰ درصد 

آمار همین امروزه زیبا🤍

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

بستگی داره کجا انجام بدی.مثلا ابن سینا ۸ میلیونه.اول میگن باید هزینه بدی بعد بهت بدن.مطب دکتر داستان فرق داره.چندبار سونو میکنه که ويزيت و سونو میدی.قرص و آمپول محرک تخمدان میدن مثلا قرص لتروزول یا کلومیفن.آمپولم سینال اف مثلا.بعد ک فولیکول ها به اندازه مناسب برسه hcg  میدن تزریق کنی.بعدش همسرتون باید برن آزمایشگاهی ک با مطب کار میکنن،نمونه بدن .خودتونم چندساعت بعد میرید مطب تزریق اسپرم انجام میشه.هزینه آزمایشگاه حدود ۱.۵ میلیون و دستمزد دکتر توی مطب حدود ۲ میلیون هست.درواقع شما هزینه  ويزيت سونوهایی ک تو یک ماه انجام میدین بعلاوه قرص و آمپول و تزریق هم باید توجه کنین.خود همین ها حدود ۲.۵ تا ۳میلیون میشه.یعنی جمعا میشه ۶.۵ میلیون.بعدشم شیاف و قرص اینا بدن باز یه هزینه جزئی داره

.ک درمجموع همون ۷ تومن میشه.ی بخش زیادیش شامل بیمه تکمیلی هم میشه.