2777
2789

تعیین جنسیت ۱۱-۱۲میلیونه

اون یکی رو نمیدونم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال من پرسیدم ۳ تومن خودش با دارو هاش بدون جنسیت

۵ تومن با تعیین جنسیت

کلا خود ای یو آی ۳۰ درصد احتمال بارداری داره 

دیگه تعیین جنسیتش خیلی الکیه 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عزیزم اگه جواب دادن منم لایک میکنین؟ممنون

زنگ بزنی قسمت صندوق 

مرکز ناباروری ابن سینا بهت میگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

کاش هزینه خود آی یو آی رو کسی میگفت

زنگ بزن صندوق مرکز ناباروری ابن سینا

فرزندم ای یو ای تعیین جنسیت نداره اون ای وی افه ای یو ای مراکز خصوصی ۴ ۵ تومن

داره به این صورت که اسپرم ها رو بعد شست و شو بر اساس سنگینی و سبکی جدا میکنن🤦‍♀️ من پارسال خیلی راجع به روش های کمک باروری تحقیق کردم ، حالا دقیق یادم نیست سنگین تر ها y بود یا سبک تر ها ، کلا خیلی اعتمادی بهش نیست

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
پارسال من پرسیدم ۳ تومن خودش با دارو هاش بدون جنسیت ۵ تومن با تعیین جنسیت کلا خود ای یو آی ۳۰ درصد ...

عزیزم نمیدونین تامین اجتماعی iui  رو تحت پوشش داره یا نه؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
آزماشگاه معمولا ۳ تومن میگیره  هم مواد غذایی میریزن هم جنسیت جدا میکنن دکتر چقدر بگیره واسه ت ...

ببخشيد منظورتون از مواد غذایی میریزن رو متوجه نشدم من

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
ببخشيد منظورتون از مواد غذایی نمی‌ریزد رو متوجه نشدم من

برای اسپرم ها مواد قندی و مواد غذای میریزن که هم سرعتشون بیشتر بشه هم سریعتر وارد تخمک بشن 

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱