2777
2789
مردا همه زنها رو دوست دارن لامصب ها هیچ زنی نیست که بهش نه بگن فقط اینو میدونم که هر جی بی محلشون کن ...

یعنی  شوهر من که به همه زنابله میگه من بی محلش باشم درست میشه .ولی مشاورم می گفت بیشتر بهش توجه کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب پسره بگم سلیقه ت چطوره😂

نه با سیاست باش 

از بین حرفاش بکش بیرون 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
یعنی  شوهر من که به همه زنابله میگه من بی محلش باشم درست میشه .ولی مشاورم می گفت بیشتر بهش توجه ...

من که سالها به شوهرم محبت کردم عین رفیق با هم بودیم ۱۰ سال با یه زن رابطه داشت و من خبر نداشتم حالا که زیاد محلش نمیزارم اون میاد سمتم هر چند از ش متنفرم و به روی خودم نمیارم

من به عنوان یه اقا سلیقم 

قیافش به دلم بشینه دنبال پلنگ نیستم 

اندامش نه چاق باشه نه لاغر تناسب اندام 

حجابش سنگین باشه چادری باشه که بهتر نباشه یه حجاب معقول و شیک وتمیز 

قدش بع قدم بخوره ۱۶۵ به بالا خودم ۱۸۵ 

کم جمعیت باشن چون خودم فقط یع خواهر دارم 

تحصیلاتش حداقل لیسانس خودم ارشد دارم 

کارمند باشه که عالی دنبال پولش نیستم حقوق خودم به نظرم معقوله چون شرایط کارمندی رو درک میکنه 

از همه مهم تر ذات خوب باشه 

✈✈✈Ul
درسته ولی بیشترشون چیه!

مردا در ابتدا به ظاهر توجه دارن و بعداز مدتی به رفتار.مردی ک احترام بگیره بمرور کاستی های ظاهر بچشمش نمیاد...فهم و شعور لازمه ی جذب و موندگاریه طرف مقابله...

چشم هرروز بهترشو میبینه

خودت باش با وجدانی بیدار🌱