2777
2789

هیجا نمیزاره تنها برم حتما یا باید خودش باشه یا یکی باهام باشه ن میزاره بادوستام جایی برم ن کاری بکنم واقعا خسته شدم بعضی وقتا جایی کار دارم میگه یاخودم میبرمت یا ب مامانت بگو بیاد ببرت. دلیلشم میپرسم میگه دوست ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو سگم غلاده بزنی ی جا میشینه 

طرف مقابل تو آزاد بزار اگه متعهد بود ب خودت افتخار کن 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

آخ آخ . مگه برده گرفته عزیزم ؟ به نظرم نباید اجازه میدادی کار به اینجا برسه . هر کی عقل و شعور داره . میدونه چی بده چی خوبه . توام اسیرش نیستی 

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

منم ۵ سال اول زندگی همین بودم کلی هم دعوا کردم درست نشد الان ۵ ساله بچه دار شدم شب ساعت ۱۲ هم بیرون بودم هیچی نمیگه البته من ماشین دارما پیاده باشم شب گیر میده

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

من همینجوری بودم ولی الان با ی بچه تو بغل یه بچه توشکم جایی کار داشته باشم خودم میرم ولی دوستو رفیق واین برنامه هارو ندارم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

شوهر منم اینجوری بود فهمید فقط خودش اذیته ول کرد 

زیاد کار درس کن تا کلافه شه بگه خودت برو 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️