2777
2789

مکمل کامل =سویق کامل=سویق رشد

برای کودکان 👶    تنظیم خواب رشد قد افزاینده اشتها قوی و محکم شدن استخوان تنظیم خواب

برای بارداران🤰      جایگزین مولتی ویتامین کامل شدن جنین رشدو وزن گیری خوب جنین افزاینده تراکم استخوان مادر

برای افراد شیرده👩‍🦰      غلیظ و مقوی شدن شیر حفظ تراکم استخوان تقویت بنیه بدن مادر

مفید برای افرادی که درد های استخوانی از کمبود تراکم استخوان دارند

مناسب برای از ۸ماه تا ۹۹سال

مواد تشکیل دهنده : مویز گردو بادام سویق عدس سویق سنجد سویق گندم سویق برنج ایرانی سویق ماش سویق جو، سویق جودوسر

بسته بندی بصورت پودری و مثل مکمل چاقی

200گرم

طرز نگهداری یکسال داخل یخچال

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دارم عزیزم به بچمم میدم میخواستم بدونم ضرری نداره؟

سلام، چند وقته به دخترتون میدین؟ سویق چی گرفتین، چند قیمتش بود، منم میخوام واسه دخترم سفارش بدم، شما راضی بودین؟ اشتهاش زیاد شده؟ 

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
سلام، چند وقته به دخترتون میدین؟ سویق چی گرفتین، چند قیمتش بود، منم میخوام واسه دخترم سفارش بدم، شما ...

سلام عزیزم بچه من پسره

سویق سنجد و پودینگ کدوحلوایی براش سفارش دادم یک ماهه بهش میدم یکم بهتر شده دوتا پودینگ کدو حلوایی براش سفارش دادم ۳۰۰ گرمی با پستش شد ۳۰۰ تومن

سلام عزیزم بچه من پسره سویق سنجد و پودینگ کدوحلوایی براش سفارش دادم یک ماهه بهش میدم یکم بهتر شده د ...

از سایت نی نی نوش خریدی؟من میخوام بخرم اعتماد نکردم

میشه برا حاجتم یه صلوات مهمونم کنین😘😘🥰🥰🥰

سلام دوست عزیز من سفارش دادم  خدماتشون افتضاحه  هزینه تیماوس میگیرن با پست معمولی میفرستن خیلی محصولاتشون بیخودی گرونه  من هشت روزه سفارش دادم به دستم نرسیده    درصورتی که گفته سه روزه میرسه الکی شعار میدن