2777
2789
عنوان

کسانی با خودکشی از دنیا رفتن...

2313 بازدید | 51 پست

تا حالا شده کسانی که با خودکشی از دنیا رفتن رو در خواب ببینید ؟

میشه خوابتونو تعریف کنید 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز صب یکی از دخترای اقاممون خودکشی کرد 

واقعا؟ فوت شد😓؟

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

نه💔کاش ب خوابم بیاد

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

من خواب ندیدم ولی تو برنامه زندگی پس از زندگی یه زنه خارجی بود خودکشی کرده بود میگفت رفته بودم جهنم داشتم میسوختم البته تو‌کما اینارو دیده بود بعد از مرگ برگشته بود 

😐😐

چیه؟

نه💔کاش ب خوابم بیاد

عزیزم😥  

واقعا؟ فوت شد😓؟

اره 

نامزد چن ماه پیش تصادف کرد از کمر ب پاین قط ننخاع شد اونم ی چن ماهی چیزی نگف ودور نامزدش بود ولی مث اینکه حرف طلاق شده و دعواشون شده اونم خود کشی کرده

« درسته‌تَنهایي‌ترسناکه‌ولی‌آدما‌ترسناک‌ترن..! »️

اره من یک پیرزن رو میشناختم که به خاطر تنهایی و مشکلات خودکشی کرد

من خوابش رو دیدم حالش خوب نبود

شب خواب دبدم دستاش از قبر بیرون بود 

یه سری هم خوابش دیدم گفت پاهام درد میکنه 

من براش فاتحه میخونم 

2790
2778
2791
2779
2792