2821
2789

افرین همه رو میدونی اینم بدون اونو گذاشتن برای بچه های ارتشیا به راحتی قبول نمیشی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

افرین همه رو میدونی اینم بدون اونو گذاشتن برای بچه های ارتشیا به راحتی قبول نمیشی

عه جدی؟ فکر نکنم نوشته بود ی سری سوالو اینا میکنن ازمایش اینا بعد قبول 

مصاحبه داره اول چندبرابر ظرفیت دعوت میکنن بعد بر اساس مصاحبه یه عده قبول و یه عده رد میشن

تعهد به خدمت به ارتش داری و هرجا بعد فارغ التحصیلیت بگن باید بری خدمت کنی 

شنیدم ممنوع الخروج میشن چون بالاخره قبل از پزشک ، یه ارتشی ب حساب میان حتی درجه هم میدن بهشون

اگه خدای نکرده جنگ و اینا شه بدبختن دیگه رسما

خدمتت هم به اون ارگان تا تموم نشه نمیتونی مهاجرت و اینا کنی با مدرکت

عملا باید قید مهاجرت رو زد 

چادر هم شنیدم اجباریه

تنها دوتا حسن داره یک اینکه با رتبه های بدتر قبول میشی دو اینکه شنیدم تو دوران دانشجوییشون حقوق میگیرن

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
خیلی بده اینطوری 

اره گلم اون درواقع برا خود بچه های ارتشیا و اینا خوبه که میتونن با این شرایط کنار بیان 

مصاحبه عقیدتی سیاسی و ازمایش های مختلف هم داره

نسبت به تعهدی بهتره حداقلش مناطق محروم نمیفرستنت تو تخصص گرفتن هم محدودیت نداری ولی دیگه مهاجرت نمیت ...

بستگی به دید ادم داره 

من خودم تعهدیو ترجیح میدم چون اولا تعهدی بالاخره تموم میشه میتونی مهاجرت کنی ولی این اصلا نمیشه مهاجرت کرد. چند وقت پیش یه تاپیک هم همینجا دیدم پزشک ارتش بود میگفت که حتی برا سفرهای تفریحیشون به خارج باید برن کلی هماهنگی و اینا انجام بدن

بعد اینکه تعهدی ها لااقل مصاحبه نداره فقط براساس رتبته 

و اینکه تعهدی ها ممکنه دانشگاه خیلی خوب بیفتی مثلا تهران و بهشتی و ایرانم تعهدی دارن خییییلی فرقشه با دانشگاه ارتش اصلا سطحشون زمبن تا اسمون فرق داره

بستگی به دید ادم داره  من خودم تعهدیو ترجیح میدم چون اولا تعهدی بالاخره تموم میشه میتونی مهاجر ...

حرفت درسته ولی بستگی به شرایط اون فرد داره که کدوم براش مناسب تره

من خودم منتظر اعلام نتایجم و حتی روزانه دانشگاه های تیپ سه مثل شاهرود و فسا و گناباد رو به تعهدی و ارتش ترجیح میدم

حرفت درسته ولی بستگی به شرایط اون فرد داره که کدوم براش مناسب تره من خودم منتظر اعلام نتایجم و حتی ...

خب روزانه که قطعا باید ترجیح داد منم همینم

مصاحبه داره اول چندبرابر ظرفیت دعوت میکنن بعد بر اساس مصاحبه یه عده قبول و یه عده رد میشنتعهد به خدم ...

چه رتبه ای مثلا؟

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/