هرماینی2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 183 عنوان رمان پریچهر😭😭😭😭😭😭 2315 بازدید | 44 پست خیلی غمناک بود کاش آخرش نمیمرد ناراحت شدم😭😭😭😭😭😭کیا خوندن؟ رمان با پایان خوش عاشقانه دارین معرفی کنین. میترسم رمان جدید شروع کنم خوندن آخرش اینجوری باشهرمان پریچهر خیلی قشنگه ولی آخرش دلمو خون کرد😢😢😢 1402/05/17 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 رمانای نیلوفرقائمی فرروبخون میراث.واسمارتیزهم قشنگن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
8288 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 19535 پریچهر رو خوندی؟ نه خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
هرماینی2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 183 رمانای نیلوفرقائمی فرروبخون میراث.واسمارتیزهم قشنگن داستانش در مورد چیه؟
ماندانا_مهشید_مهسا عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 2874 خلاصشو بگو لطفا😊من چن سال پیش شروع کردم به خوندن از وسطاش حس کردم اخرش بد تموم میشه دیگه ادامه ندادم ولی از همون موقع تو خماریش موندم😂😂😂چون هرچن وقت یبار یکی اینطوری میاد در موردش میگه و گریه میکنه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 داستانش در مورد چیه؟ رمانای نیلوفرقائمی فرهمشون عاشقانه واجتماعین وباپایان خوش میراث هم داستان زنیه که مجبورمیشه به خاطربچش بانامزدخواهرش ازدواج کنه اسمارتیزهم طنزه وداستان دختریه که پرستار۳تابچه میشه وعاشق باباشون میشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هرماینی2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 183 خلاصشو بگو لطفا😊من چن سال پیش شروع کردم به خوندن از وسطاش حس کردم اخرش بد تموم میشه دیگه ادامه نداد ... پریچهر رو؟
هرماینی2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 183 خلاصشو بگو لطفا😊من چن سال پیش شروع کردم به خوندن از وسطاش حس کردم اخرش بد تموم میشه دیگه ادامه نداد ... تا کجا خوندی؟
خورشید۷۷۲ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 7931 اها😂 داستانش چجوریه؟ همخونه ایخیلی خوبه من کلی رمان خوندم بنظرم این از بقیه بهتره