2777
2789

دوستان داروی مترونیدازول میخورم ضعف شدید دارم 

فقط پنج مین بعد خوردن غذا اوکیم ولی باز ضعف 

چیکار کنم ضعفم کم بشه 

دارو رو بخاطر عفونت روده میخورم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالش بد میشه ولی نه مثل اوایل. برو چن تا داروخونه هم سوال کن اگه دکترت چیزی بهت نمیگه

رفتم سوال کردم، پیش پزشکمم رفتم، گفتن عوارض داره دیگه، همین!!! 

تا ده روز باید بخورم و الان چهار روزش خوردم 

میدونی حس میکنم افسردگی گرفتم!!! با قطع دارو میشم همون دختر سابق یعنی😭 خیلی ناراحتم بخدا

رفتم سوال کردم، پیش پزشکمم رفتم، گفتن عوارض داره دیگه، همین!!!  تا ده روز باید بخورم و الان چه ...

اره اصولا با قطع دارو این عوارض میره. من خودم یه قرص و خورده بودم خوب بشم خوب نشده بودم که هیچ سوزش معده هم گرفته بودم وقای تمومش کردم اونم رفع شد

اره اصولا با قطع دارو این عوارض میره. من خودم یه قرص و خورده بودم خوب بشم خوب نشده بودم که هیچ سوزش ...

منم گفتم ده روز نمیتونم ادامه بدم، پنج روز بیشتر نمیخورم تا خوب بشم، من افسردگی گرفتم، گریه میکنم همش، جالبه تو بهترین دوره ی زندگیمم ولی دریغ از خوشحالی!!!

منم گفتم ده روز نمیتونم ادامه بدم، پنج روز بیشتر نمیخورم تا خوب بشم، من افسردگی گرفتم، گریه میکنم هم ...

ببین دارو رو نباید یدفعه قطع کرد. میخوای پیش ی متخصص گوارش دیگه هم برو. راستش خودم تو بدترین وضع عمرمم. بینیمو عمل کردم بعدش فهمیدم آسم خفیف دارم و بینیم کیپ کیپه. بعضی بچه ها نوشتن تا ۲ ۳ ماه کیپه و واقعا دادم عذاب میکشم

ببین دارو رو نباید یدفعه قطع کرد. میخوای پیش ی متخصص گوارش دیگه هم برو. راستش خودم تو بدترین وضع عمر ...

عزیزم اون که حل میشه، سعی کن غذای سنگینم نخوری اصلا!! 

والا مال من برای عفونت و مترونیدازولم هست فقط! 

میترسم بلایی سرم بیاره 

من به شدت ضعیفم😔