2777
2789
عنوان

کیا گوشی a32 دارن؟

1093 بازدید | 84 پست

ی سوال دارم برای شما ام همش داغ میکنه یا بعضی موقع ها هنگ میکنه 

من تازه گرفتم ولی همش داغ یا هنگ میکنه درجا ی برنامه میریزم داغ میکنه 🫠

باید،به فکر ی گوشی جدید باشم☹️

من دارم 

خوبه که

داغ کردن عادیه

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دارم  خوبه که داغ کردن عادیه

جدی الان دستمه داغ کرده بدجوری دست آدم رو میسوزونه 

نمیدونم اینم از شانس منه اومدم ی گوشی خوب بگیرم اینجوری عذاب در اومد 

خیلی داغ میکنه جوری که دستت میسوزه ولی خاموش کنم استراحت کنه زود داغیش برطرف میشه اگه برطرف نشه خرابه 

بعد من کارم با گوشی ینی شده من ۹ ساعتم تو گوشی بودم میگم شاید بخاطر زیاد رفتن تو گوشی گوشی بیچاره استراحتم نداره

جدی الان دستمه داغ کرده بدجوری دست آدم رو میسوزونه  نمیدونم اینم از شانس منه اومدم ی گوشی خوب ...

نه نه اصلا نگران نباش 

منم اولش میگفتم میفروشمش خیلی داغ میکنه 

ولی بعدش عادی شد چون گوشی داداشم a52 اونم همینطوریه خیالم راحت شد من الان یه ساله خریدم 

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

من ۳ ساله دارمش. فقط وقتی میزنم به شارژ داغ میکنه. از صبح تا شب توی دستمه ولی من فقط چت میکنم و توی سایت ها میچرخم. بازی و اینا ندارم روی گوشی

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
من ۳ ساله دارمش. فقط وقتی میزنم به شارژ داغ میکنه. از صبح تا شب توی دستمه ولی من فقط چت میکنم و توی ...

خوب تو شارژ که طبیعیه داغ کنه نکنه باید نگران شد😂

من اتفاقا بازی ام دارم ولی بعضی بازیا هنگ میکنه این گوشی برای بازی زیاد جالب نیست