2777
2789
عنوان

مشاور رایگان

141 بازدید | 17 پست

کسی بلد نیست؟اگه اینجا کسی هم مشاور بلد کمک کنه ، برای من که شرایط طلاق ندارم و سه تا بچه دارم ، شوهرم خیانت کرده بهم ، میگه حقته دق بخور ، منم با هر بار که متوجه میشم کلی غصه می خورم ، چرا من باید غصه ی این آدمو بخورم ، چرا اینجوریم ، چرا بی خیال نمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین صفحه قسمت امروزبا کلینیک،یک موردش درموردخیانته،ورود به کلینیک هم وارد بشی  سوالات زیادی پ ...

رفتم درمورد خیانت چیزی نبود ، خیانت .راه درمونش مرگ خائن هست فقط ....که اونم دست خودت نیست

چرا رفتم ، اینقدر بالا پایین شدم ، خیلی بد برخورد داشتن ، بشین بساز و این حرفا، الان ازمون پیرزن پیر ...

پیرزن چیه دوتا ادم بالغ هستید پیرزن چیه بگم جوون بیست ساله زندگی عصبیتون کردم کمی استراحت بدید بخودتون

پیرزن چیه دوتا ادم بالغ هستید پیرزن چیه بگم جوون بیست ساله زندگی عصبیتون کردم کمی استراحت بدید بخودت ...

اگه شوهر من بالغ بود که با وجود بچه سراغ یکی دیگه نمیرفت دنبال هوا و هوسش نمیرفت 

دعا برای بدبینی و سربراه کردن شوهر

دعا برای بدبینی و سربراه کردن شوهر اگر شوهر از زوجه خود ناراضی وروگردان بود وبه دیگران خیال فاسد می کرد این دعا را برآب خوانده و داخل طعام کند و به شوهر بخوراند.به قدرت کامله حق تعالی به کمال محبت یوسف و زلیخا می رسد. و اگر کسی را بسته باشند بر گلاب و نبات بخواند  وآن شخص رابخورانند به فرمان خدای عز وجل گشاده گردد:

لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَاعَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُوفٌ رَحِیمٌ ط(توبه۱۲۸)  فَقُلْنَا لَهُمْ کُونُوا قِرَدَةً خَاسِئِینَ ط(بقره ۱۵۶) إِنَّا لِلّهِ وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ ط (بقره ۶۵) وَمِنَ النَّاسِ مَن یَتَّخِدُ مِنْ دُونِ اللّهِ أَنْدَاداً یُحِبُّونَهُمْ کَحُبِّ اللّهِ وَالَّذِینَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبَّاً لِلَّهِ وَلَوْ یَرَى الَّذِینَ ظَلَمُوا إِذْ یَرَوْنَ الْعَذَابَ أَنَّ الْقُوَّةَ لِلّهِ جَمِیعاً وَأَنَّ اللّهَ شَدِیدُ الْعَذَابِ ط (۱۶۵) رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هذَا بَاطِلاً سُبْحَانَکَ  ط (نساء۱۹۱) قُل سِیرُوا فِی الْأَرْضِ ثُمَّ انظُرُوا کَیْفَ کَانَ عَاقِبَةُ الْمُکَذِّبِینَ ط  (انعام۱۱) وَتِلْکَ حُجَّتُنَا آتَیْنَاهَا إِبْرَاهِیمَ عَلَى‏ قَوْمِهِ نَرْفَعُ دَرَجَاتٍ مَن نَشَاءُ ط(انعام۸۳) وَأُلْقِیَ الْسَّحَرَةُ سَاجِدِینَ ط(اعراف۱۲۰) إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ إِذَا ذُکِرَ اللّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَإِذَا تُلِیَتْ عَلَیْهِمْ آیَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِیمَاناً وَعَلى ‏ رَبِّهِمْ یَتَوَکَّلُونَ لا الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلاَةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنْفِقُونَ ط أُوْلئِکَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقّاً لَهُمْ دَرَجَاتٌ عِندَ رَبِّهِمْ وَمَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ کَرِیمٌ ط(انفال۴) إِنَّ رَبَّکَ عَلِیمٌ حَکِیمٌ ط(یوسف۶) وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقاً ط وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إِلَّا خَسَاراً ط(اسراء۸۲) قُلْ کَفَى بِاللَّهِ شَهِیداً بَیْنِی وَبَیْنَکُمْ ط(رعد۴۳)  قُلْ هَلْ نُنَبِّئُکُم بِالْأَخْسَرِینَ أَعْمَالاً ط الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ ط(مریم۱۰۳) قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ یُوحَى‏ إِلَی أَنَّمَا إِلهُکُمْ إِلهٌ وَاحِدٌ ط (کهف۱۱۰) مَن یَکْلَؤُکُم بِالَّلیْلِ وَالنَّهَار ط(انبیاء۴۲) قُلْنَا یَانَارُ کُونِی بَرْداً وَسَلاَماً عَلَى‏ إِبْرَاهِیمَ ج وَأَرَادُوا بِهِ کَیْداً فَجَعَلْنَاهُمُ الْأَخْسَرِینَ ط(انبیاء۷۰)