2777
2789

دوستم اومده بود خونمون (شوهرامون باهم دوستن ۲۰ ساله بعد ما باهم صمیمی شدیم)

بعد حاملست بچه ی دومشو

بعد هی گفت اره شوهرم بهم خیانت کرده ۲ بار مچشو گرفتم

۲ بار پیاماشو با زنا دیدم

منه گااااااو از دهنم پرید من ی چیزی شنیده بودم 

گفت چی گفتم مهدی(شوهرم) بمن یچیزی تعریف کرده بود ولی بعدش هی گفت شوخی باهات کرده بودم الکی گفتم قسم میخورد ک دروغ گفتم

اینو گفتم این گریههههه که اره ب دوستاش گفته

خاک توسرش😑😑

بعذش شام خوردیمو اینا الان ۲ روزه جواب تلفنمو نمیده

چ غلطی کنم من

این یعنی خیانت شوهرش براش مهم نبود اینکه دوستاش میدونن مهم بود

خواهر خب چه دلیلی داشت بگی اخه

حس تحقیر بهش دادی که اره من میدونستم شوهرت فلانجوره 

اونم تو بارداری که حساستره خیلی 

کاش زبون به دندون میگرفتی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول داری کارت بینهایت زشت بود؟ اینا به کنار اگه شوهرش میومد خونتون با شوهرت دعوا میکرد میخواستی چیکار کنی،گرچه الانم رابطتون بهم خورده 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بنظرم یه زن خورد میشه وقتی همه بفهمن شوهرش خیانت کرده. چون همه قضاوت میکنن میگن تقصیر زنه بوده زنه کم کذاشته زنه کم بوده براش و این حرفا تو جامعه هست 

و از طرفی اون زن کم ارزش جلوه داده میشه جلو همه

یعنی دروغ گفته به تو داشته شوخی میکرده شوهرش خیانت نکرده؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

حالا چرا پای شوهرتو وسط کشیدی استارتر

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه جدی خیانت کرده

پس چرا به تو اولش گفته خیانت کرده بعد گفته شوخی کردم؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل