2777
2789
عنوان

کادو تولد برای بچه یک ساله چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 29 پست

ماشین شارژی و بیخیال شو من واسه پسرم یکسالگی ماشین شارژی خریدم داغونش کرده چون بچه اس بازی بلد نیست موتور شارژی هم داره تو خونه بازی میکنه دلم نمیاد ببرم بیرون میگم یه بچه میبینه دلش میخواد گناه داره بچه ات الان کوچیکه متوجه نیست واسش طلا بخر پس انداز کن یه اسباب بازی کوچیک بخر با همون کلی خوشحال میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین شارژی و بیخیال شو من واسه پسرم یکسالگی ماشین شارژی خریدم داغونش کرده چون بچه اس بازی بلد نیست ...

والا تو خونه ۶۰ متری موتور میخواد چیکار

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
کلا اسباب بازی بخرین، ببرین علایق بچه چی هست، بچه که با طلا خوشحال نمیشه، طلا رو بخرین، ولی حتما اسب ...

یکسالشه هنوز اسباب بازی نمیفهمه.هرچی میبینه میذاره تو دهنش.به همه چیز توجه داره جز اسباب بازیاش

عاشق گوشی و کنترل و شارژر

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
پدرمادرشیما

ببین میتونی برای تولد بچتون،یک کیک خوشگل بگیری و برای خوشحالیش ب عنوان کادو ببریدش خانه بازی ..کلی خوشحالش میکنه ‌،و برید آتلیه عکس یادگاری تولد بگیرید ...چون کادو سنگین بگیری بچه متوجه نمیشه ‌‌عوصش دوسالگی جبران کنی 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
شیما‌کی هستش؟ شوخی کردم 

نه میگم پدر مادرش هستیم ها

شد پدر مادرشیما😂

میتونی ببریش بیرون خودش ببینه ی چیز انتخاب کنه

چیزی نمیفهمه که مثلا ببریش داروخونه هم همه چیز انتخاب میکنه😂

یکسالشه هنوز اسباب بازی نمیفهمه.هرچی میبینه میذاره تو دهنش.به همه چیز توجه داره جز اسباب بازیاش عاش ...

چرا یه اسباب بازی هایی هست متحرک، مثلا چند تا جوجه از پله میرن بالا دوباره سر میخورن میان پایین، براش جذابه

چیزی نمیفهمه که مثلا ببریش داروخونه هم همه چیز انتخاب میکنه😂

ن بابا بچه رو ببر اسباب بازی فروشی!

اگ اینطوره هزینه رو پس انداز کن ی کار کن بش خوش بگذره پارکی چیزی یا ی عروسک تازه 

شکوفه بزن سبز شو
چرا یه اسباب بازی هایی هست متحرک، مثلا چند تا جوجه از پله میرن بالا دوباره سر میخورن میان پایین، برا ...

اره.مپجچ