2777
2789
عنوان

نتایج اومدددددد؟

137 بازدید | 15 پست

بچه ها تو سایت سنجش ۳ تا روش واسه مشاهده کارنامه رو گزاشتن ولی من هرچقد شماره دواطلبی و شناسنامه رو میزنم نمیاره

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

چی نه بابا این برای دی هست

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................
چی نه بابا این برای دی هست

نه زده ۴۰۲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ب قران ن ب خداااااااااا تروخدا چک کنین قشنگ متنو نوشته نوبت اول ینی دیییییییییی

عزیز دلم میگم زده ۴۰۲

اگه نتایج اعلام کنن اول رتبه برتر تلویزیون نشون میده

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
بابا برای دیههه نوشته نوبت اول خوشتون میاد عی استرس بدین؟؟؟؟؟اگه بیاد کنارش میزنه باقرمز جدید

استرس میگیری نیا تاپیک فهمیدی؟ای بابا حالا باید با زبون نفهما هم دهن به دهن بشیم

استرس میگیری نیا تاپیک فهمیدی؟ای بابا حالا باید با زبون نفهما هم دهن به دهن بشیم

زبون نفهم شمایی که تو امثال تو سایت پر کردین از نتایج اومد نتایج اومد دریغ ازینکه قشنگ متن اطلاعیه یا تاریخشو بخونی

اگه نتایج اعلام کنن اول رتبه برتر تلویزیون نشون میده

اخه گفتن اول فقط درصدها میاد مثل دی

برا همینم چون اول فقط درصده و رتبه ای درکار نیست نمیتونن رتبه برترارو اعلام کنن چون رتبه ای ندادن هنوز

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
زبون نفهم شمایی که تو امثال تو سایت پر کردین از نتایج اومد نتایج اومد دریغ ازینکه قشنگ متن اطلاعیه ی ...

برو بابا متن اطلاعیه رو خوندم و سوال کردم اگه سواد داری عنوان تاپیکو بخون اون علامتی که آخرش گزاشتم علامت سواله اینارو بهتون یاد ندادن؟