۴ساله عروسی کردم با مادرشوهرم توی یه ساختمونیم خیلی رفت و آمدش تو خونه ما زیاده اما شبا میره تو خونه خودش میخوابه.چندشب پیش کلیداشو گم کرده بود مجبور شد بیاد تو خونه ما بخوابه. صبحی اومده بود تو خونمون میگفت دیشب میخواستم بیام خونه شما بخوابم دیدم لامپاتون خاموشه خوابیدین...واااای خدایا ینی وقت خوابم میخواد آسایشمو بگیره.
هر روز تایمایی ک اون میاد برو حموم یا پیاده روی یا ی جایی دیگه رفت و آمدشو کم کنه
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
کم محلی جوری گ بفهمه شما حریم خصوصی دارین یا به شوهرت بگو مخفیانه بش بفهمونه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
بهش بگو من دخترم بعضی وقتا تایم خوابش بهم میریزه بیداره بعدشماهم اذیت میشی منم نمیتونم بچه راذیت کنم بخابه زودتر هر دو اذیت میشیم یا روزها برو خونش بچه را بذار و بیا بگو کار دارم تا سختش بشه بگو ناهارم بپزه یاشام تامابیاییم ختما میگه من یک نفرم حال نداره غذابپزه میگه میرم انجااستراحتم میکنم ومیام حالا اشکال نداره ولی همیشه نه همه حریم شخصی میخان
جنینت مال دوران عقدتە؟ اخە میگی چهار ماهە عروسی کردم از اول نباید باهاش میرفتی اونجا الانم بهش ت ...
چهار سال میگه ماه نمیگه
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش