2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شاید عصر بوده خطا زده؟؟ من اول صبح گذاشتم امروز ساعت ۷/۵

نمیدونم اخه اونم ظهر گذاشتم مثبت شد فعلاصبر کن دو سه روز دیگه یه بی بی چک مارک دیگه بزن انشاالله بارداری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نمیدونم اخه اونم ظهر گذاشتم مثبت شد فعلاصبر کن دو سه روز دیگه یه بی بی چک مارک دیگه بزن انشاالله بار ...

عزیزم یعنی واقعااا امکانش هست با وجود این بی بی منفی

یکی دیگ مثبت شه؟؟

خیلی گریه کردم😔😔😔😭😭😭

عزیزم یعنی واقعااا امکانش هست با وجود این بی بی منفی یکی دیگ مثبت شه؟؟ خیلی گریه کردم😔😔😔😭😭😭

آره عزیزم هیچ چیز بعید نیست حالا ضرر نداره چند روز دیگه یه بی بی دیگه بزن من مطمئنم این ویتا ساین ها خطا میزنند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم ب نظرت ممکنه عفونت داشته باشم؟توی تاخیر پریود اثر داره؟

سلام عزیزم.منم اینبار ۶ روز تاخیر داشتم و ۸تا بی بی  چکم هاله انداخت.ولی رفتم آزمایش خون و منفی بود.رفتم دکتر (که همیشه از رفتن پیش دکتر زنان وحشت دارم و متنفرم)معاینه کرد و گفت عفونت داری🥺تست گرفت و پماد واژینال و مترونیدازول داد.برام آزمایش و سونوی واژینال(که به شدت متنفرم)نوشت.باید صبرکنم تا پریودی بعد آزمایش و سونو رو انجام بدم تا ببینیم چه خبره.بعد از ۵ سال اولین باری بود که بی بی چکام هاله انداخت باورش برام سخت بود اما روز ۶ تاخیر پریود شدم و دنیا روسرم خراب شد💔که بعدش رفتم دکتر 😔

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
عزیزم یعنی واقعااا امکانش هست با وجود این بی بی منفی یکی دیگ مثبت شه؟؟ خیلی گریه کردم😔😔😔😭😭😭

توکلت به خدا باشه ازش بخواه هرچی به صلاحته برات پیش بیاره.میدونم خییییلی سخته اما باید خودتو بزنی به بیخیالی و از فکر بارداری بیای بیرون وگرنه داغون میشی.تجربه کردم که میگم.انشالله بزودی زود تاپیک بارداری میزنی و خوشحالمون میکنی.من که به شخصه از دیدن تاپیکهای بی بی مثبت خییییلی خوشحال میشم 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...