2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودمونو گول بزنیم؟ بی بی منفی راحت تره درک کردنش تا ازمایش منفی روح ادمو ب بازی میگیره

خیلی گریه کردم امروز تا پای جون

فکر میکردم مثبت میشه  اولین بی بی بود ک میزدم

علائمم تاخیر هفت روزه که امروز روز هشتمه

واقعا ضدحال خوردم

اخه من ویتا سایت گذاشتم خیلی ها میگن خطا داره. نمیدونم حالا

دوتا بی بی چک بزن دوتا ک دیگه خطا نداره 

‌بیین من این سوالو از یه دکتر ازمایشگاه خیلی خوب پرسیدم و بهم گفت منفی بی بی چک درصد خطاش خیلی کمههه و درصد خطای مثبتش بیشتره 

تازه اقدام کردی عجولی درکت میکنم ولی این حرفو یکی داره بهت میگه که ۱۱ ماهه اقدامه یه سقط داشتع و قبلشم ۸ ماه اقدام بوده 

اول برو سونوگرافی واژینال تا دلیل پریود نشدنت رو بفهمی 

و یه چکاپ شده باشی ک اگه تنبلی چیزی باشه سریع مشخص شه 

ازمایشات قبل بارداری رو بده و صبور باش فقط

خدایا دستمو بگیر….🖤
خیلی گریه کردم امروز تا پای جون فکر میکردم مثبت میشه  اولین بی بی بود ک میزدم علائمم تا ...

دختر خوب پس منی ک یه سقط داشتم طعم مادر شدن زیر زبونمه و ولی نمیشه چیکار کنم؟ خون گریه کنم؟؟ ارامشو بگیرم از خودم؟ بالای ۳۰ تا بی بی چک منفی دارم

خدایا دستمو بگیر….🖤
دوتا بی بی چک بزن دوتا ک دیگه خطا نداره  ‌بیین من این سوالو از یه دکتر ازمایشگاه خیلی خو ...

آجی من خیلی روحیه ضعیف و استرسی دارم.یکی از دلایلی هم ک دوس داشتم مثبت بشه این بود ک تاب و توان راه دکتر ندارم...هر بار ی چی میگن و من میمیرم.من امروز خواستم بی بی بزارم تا صبح نخوابیدم دستام میلرزید میخواستم سکته کنم

آجی من خیلی روحیه ضعیف و استرسی دارم.یکی از دلایلی هم ک دوس داشتم مثبت بشه این بود ک تاب و توان راه ...

خب مادر شدن چیه فکر میکنی؟؟؟ همین ک یه رابطه داشته باشیو بعدش مادر شی؟؟؟؟ نه عزیزم استرس خودشش سمه برای بارداری اصلا استرس داشته باشی نطفه بسته نمیشه این از نظر علمی ثابت شدس 

اول استرست رو درمان کن همین مادر شدن انگیزه ی خوبیه ک استرست رو درمان کنی چون همین استرس پدرتو در میاره خدایی نکرده استرس زیاد بچه رو سقط میکنه 

اول استرس داری بی بی مثبت شه بعد استرس داری سونوی قلب بری 

اصلا استرس نمیذاره قلب جنین تشکیل شه 

خییییلی باید ریلکس باشی 

دکترم دکتره دیگ قاتل که نیست مشکل داشته باشی زودتر بفهمی درمان کنی بهتره ؟  یا بذاری مشکلت کهنه شه و خدایی نکرده درمانش سخت تر باشه؟ چون الان اکثرا مشکل داریم بخاطر سبک زندگی اشتباهمون بخاطر روغنامون بخاطر مرغای هورمونی ک میخوریم 

بخاطر هوا 

ژنتیک ارث همش هست برو یه دکتر اصلا برای قبل بارداری بهت اسیدفولیک اینا بده ک امادگی داشته باشه بدنت ویتامین بده 

خدایا دستمو بگیر….🖤
مشکل چیه عزیزم

من مشکل جدی ای ندارم

تنبلی خفیف تخمدان دارم و تخمدانم پلی کیستیک هست کیست میسازه 

فعلا دارم درمانش میکنم با دارو و اصلاح سبک زندگی 🥹 

دکترا بهم میگن ۳ ماهه باردار میشی ولی الان خیلی گذشته و نشدم و یکی از دلایل اصلیش اینه ک زیاد حرص میخورم 

باید حرص نخورم حرص خوردن عصبی شدن استرس اینا نمیذاره نطفه تشکیل شه

خدایا دستمو بگیر….🖤
باید خودمو قوی کنم🥺🥺🥺😔😔😔 ولی امروز اولین ضربه روحیمو خوردم

به این میگی ضربه روحی؟ 

پس روزایی ک من بیمارستان بچم داشت سقط میشد و تخت بغلیم زایمان کرده بود از حسرت مردم و زنده شدم اون روز من چی؟ 

خدا نیاره هیچوقت به سرت 

این چیزا رو نگو ضربه روحییی خدا قهرش میگیره 

خدایا دستمو بگیر….🖤