2777
2789
عنوان

چرا آخه....

151 بازدید | 13 پست

چرا وقتی یه پسری با یه دختری اوکیه و باهم خیلی خوبن و دختره هم دختر خوبیه و هیچ مشکلی هم تو رابطه نیست باز پسره اونو برای ازدواج نمیخواد؟ 

دلیل هاتونو اینجا بنویسید

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا سراغشو نمی گیرم و بهش توجه نمیکنم حالا همش میاد خاستگاری 😐 همش میگم واقعا گفتما مثلا فک کنم 4 باری اومده 

هر چی بهشون توجه و محبت کنی بدتر میشن، فقط کافیه خودتو دست نیافتی و با لیاقت تر از اون جلوه بدی دیگه ول کن نیس

سلام

ترو جان عزیزتون

اینو(برا خودمه)

گزارش بزنید زدید لایک کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11620410/کسی-هست-از-مادر-و-پدرش-بدش-بیاد

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

دلایل اینقد مشخصه که لازم به تایپ نیست.

شما فک کن یه همسایه داری که اون همسایه یه ماشین داره و ماشینش رو هرزمان بخوایی بدون هیچ هزینه و تعهدی بهت میده اگر تصادف کنی یا ماشین چیزیش بشه هم هیچی نمیگه

کلا ماشین همیشه دراختیارته و نیازی به ماشین نداری

آیا میری پول بدی ماشین بخری؟

خیر نمیری بخری

البته مقایسه دختر و ماشین چیز درستی نیست صرفا به خاطر فهم مطلب گفتم‌.

نظر شما نشان دهنده شخصیت ، تفکر و تربیت خانوادگی شماست.  🙏🏻

خوب بودن و اوکی بودن دلیل بر ازدواج نیست، معمولا دنبال کسی هستن که از نظر ظاهری و اخلاقی به دلشون بشینه که ممکنه حتی اون کسی که به دلش میشینه خوب هم نباشه…! 

روابطی موفق میشه به ازدواج برسه که بیشتر پسر رابطه کشش عاطفی و جنسی به دختر داشته باشه

مرز داره😑 پول نداشتنم بی تاثیر نیست✔️

بی تاثیر نیست ولی همچین تاثیر گذار هم نیست هر چی مجرده پولداره تا ۴۰ قشنگ مجرد مونده بعدش ازدواج کرده

خوب بودن و اوکی بودن دلیل بر ازدواج نیست، معمولا دنبال کسی هستن که از نظر ظاهری و اخلاقی به دلشون بش ...

کشش عاطفی و جنسی در تمام روابط عاطفی که به ازدواج ختم نمیشن وجود داره پس دلیل خوبی برای سوال استارتر نبود‌.

بی تاثیر نیست ولی همچین تاثیر گذار هم نیست هر چی مجرده پولداره تا ۴۰ قشنگ مجرد مونده بعدش ازدواج کرد ...

دقیقا مشکل همینه 

پسرا پول داشته باشن میگن زن برا چیمه 😐

نداسته باشن میگن تو این بو پولی زن برا چیمه😐(در این صورت کار درستی می‌کنه)

کشش عاطفی و جنسی در تمام روابط عاطفی که به ازدواج ختم نمیشن وجود داره پس دلیل خوبی برای سوال استارتر ...

کشش داشتن عاطفی و جنسی یعنی عشق و علاقه و دوس داشتن هم معنوی هم جنسی….با برطرف کردن نیاز فرق داره… توی رابطه های ناموفق فقط نیازهای هم رو برطرف میکنن و ممکنه اصلا طرف براش جذابیت نداشته باشه فقط دنبال ارضای نیازهاش باشه… تشخیص این دوتا نیاز به دقت زیادی داره که طرف فازش چیه … خیلی از رابطه هایی هم که رابطه کامل داشتن ختم به ازدواج شده همینجا تو سایت من از خیلی خانم ها شنیدم و دیدم که رابطه داشتن و ازدواج موفق هم کردن( البته موافق یا مخالف نیستم ، فقط در جواب شما گفتم… منظور من کشش داشتن واقعی هست که منجر به ازدواج میشه) 

سلام کاربر گرامی، خیلی از شما و کلیه کاربران گرامی معذرت میخوام، سوتفاهم نشه، بلانسبت شما وجمع حاضر، چندین نکته وجود دارد:۱ وقتی ببینید شخص مقابل به راحتی بدست یافتنی است، دو منظر در ذهن فرد رخ خواهد داد ۱ من الان با اون هستم و نیازی نیست خودم رو زیر بار مسئولیت قرار دهم و هر زمان بخواهم بدون دردسر جدا می شوم مصداق بارز سواستفاده ۲ شک و تردید، فرد با خود میگه:ایشون خیلی راحت با من هست،پس از کجا معلوم قبل از من با فرد دیگری نبوده؟!و یا پس از ازدواج به هر بهانه ای یا مشاجره و دعوا به سمت شخص دیگری سوق پیدا کند و اون فرد را به بنده ترجیح دهد، که این مقوله در هردو شخص آقا وخانم تردید ایجاد خواهد کرد ۳ بحث مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ۴ ذات و باطن شخص ۵ خانواده و نوع زندگی در اجتماع و محل و محیط زندگی و غیره؛در پايان چنین روابط خوشایند نبوده و در صد خیلی اندک منجر به ازدواج خواهد شد، پس اگر آن شخص از لحاظ مالی و اقتصادی و شرایط مناسب اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی بر خوردار است، بهتره از اول با خانواده خود صحبت کند و به خواستگاری شما بیاید تا در صورت پذیرفتن شرایط اولیه، آشنایی زیر چتر و نظر حمایتی هردو خانواده صورت پذیرد تا این رابطه به مشکل بر نخورد و به سرانجام رسد،موفق باشید