2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر دایی شوهرم ، آخه با شوهرم مشکل پیدا کردیم ولی نمیتونم‌راستشو بگم

شاید تااون روزاشتی کردین،اصلا اشتی هم نکنین میتونین مهمونیتون رو بدین.کسی هم متوجه نشه باهم قهرین.برایما که چندبارپیش اومده. ولی جلوی مهمون باهم صحبت میکنیم

پارسا پسرمامان😍
شاید تااون روزاشتی کردین،اصلا اشتی هم نکنین میتونین مهمونیتون رو بدین.کسی هم متوجه نشه باهم قهرین.بر ...

اصلا قهر نیستیم حال و حوصله ندارم، دارم به جدایی فکر میکنم 

اسی بزنگ‌بگو‌ شوهرم حالش خوب نیس حالت سرماخوردگی داره الان۲شبه داره تو‌تب میسوزه اگه اشکال نداره یه شب دیگه قدمتون رو چشم بیایین.بگو‌درگیر شوهرمم.

دروغم نگفتی حالش خوب نیس که مشکل با مهمونی دادن پیدا کرده.🙄

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
آخه طلاقم خیلی سخته اصلا نمیدونم بعدش آرامش میکیرم یا نه 

وقت بدون طلاق راه اسونی نیست خوب فکر کن اگ میتونی درستش کن گزینه‌های اخرت طلاق باشه چون واقعا مسیر سختیه 

وقت بدون طلاق راه اسونی نیست خوب فکر کن اگ میتونی درستش کن گزینه‌های اخرت طلاق باشه چون واقعا مسیر س ...

چجوری درستش کنم ، فکر میکردم درست شده اما دیروز فهمیدم نشده ، خیلی سخته شوهرت بیشتر به فکر خواهرش باشه تا زنش 

زنگ بزن بگو دو روزه حالم خوب نیست بدن درد و سردرد و.. دارم رفتم دکتر گفته کروناست گفتم بهتون بگم این هفته تشریف نیارید یه دفعه مریض بشید شرمندتون بشم مهمونی بمونه سر فرصت بهتر انشاالله 

بچه ها خیلی مراقب خودتونید باشید من از این ویروس جدید گرفتم دکتر گفت از عراق اومده خودمو شوهرم یک هفته مردیمو زنده شدیم چهاربار هرکدوم دکتر رفتیم الانم از شدت سرفه بیدارم