2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پنجشنبه خودم مهمون دعوت مردم میخوام کنسل کنم چجوری ؟؟

هیچی محترمانه بگو ی کاری پیش اومده ان شا الله ی فرصت دیگ تشریف بیارید 😁 ی بهونه بیار ک مجبور شدی کنسل کنی 

منم همینم , پنجشنبه مهمون دعوت کردم میخوام کنسل کنم چجوری 

من کاری ندارم  فقط میگم بی حجابی هم یک نوع فرهنگ خودشو داره دیگه بعضیا یک جوری مبپوشن ادم میگه بااین نحوه پوشش خب معلومه نمذارن ازاد باشی خب بی روسری  وولی نرمال من خودم اهل حجاب نیستم عفت رو در برخورد و رفتار یک زن میدونم و ما از همون اول حجاب نداشتیم 

اما دیشب ی زن با ساپورت خیلی تنگ و نازک و با باسن بزرگ و بلیز تنگ و یقه باز و کوتاه داشت از ماشین پیدا میشد کلا رفتارشم انگار خودنمایی میخاست کنه لباشم فک کن پنج سی سی ژل زده بود خیلی زننده بود - خب چرا معمولی نمیتونیم باشیم تا ایراد نگیرن

ببخشید اینجا گفتم چون هی تاپیکا میترکه 

دعواراه بنداز،شوخی کردم😄 زنگ بزن بگوببخشید بخاطرفلان مسئله مهمونی رو عقب میندازم.عذر خداهی هم کن. ح ...

پسر دایی شوهرم ، آخه با شوهرم مشکل پیدا کردیم ولی نمیتونم‌راستشو بگم

پنجشنبه معمون دعوت کردم میخوام کنسلش کنم چجوری

صد در صد اگه همینجوری باشه مودبانه هم بگی بهشون برمیخوره...یه بهونه‌ای چیزی جور کن هم خودت مشکلت حل شه بعدا دعوت کنی هم اونا دلشون نشکنه بگو‌مثلا یه کار واسم پیش اومد انشالله فلان روز بیاین با کلی عذرخواهی و قربون صدقه...

فقط نرنجن توروخدا

یاهم مشکلتو بگو اگه قابل بیانه

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25