2777
2789
عنوان

چند پیشنهاد برای دورهم بودن

64 بازدید | 8 پست

دوستان عزیز سلام 

همونطور که میدونید وضعیت اقتصادی نابسامانه و خانواده ها نمیتونن مثل قبل دور هم جمع بشن 

من ۲ پیشمهاد براتون دارم که خیلی خوبن  میتونید بیشتر با عزیزانتون باشید 

و برای تجدید قوا و روحیه دهی بینظیره

۱ : بالفرض ۱۰ نفرید یا ۱۰ خانواده ، هر ماه ۲۰۰ یا هر مبلغی که در توانتونه تومن پول بزارید تو‌یه صندوق ، و‌هر ماه یک نفر زا هزینه‌ اون پول ها دورهمی عصرونه برگزار کنه  ( عین وامای کوچه محله ای )

۲ :  هر ماه یکی دو روزی قرار بزارید ، هر کسی یه وسیله ای بیاره و دور هم باشید ، یکی کیک یکی سالاد الویه یکی میوه و...

شما هم اگه‌ پیشنهاد دیگه ای دارید خوشجال میشم بگید تا ما هم یاد‌بگیریم و زندگی رو لذت بخش تر کنیم برای خودمون‌ و‌ اطرافیانمون .

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 

ما میریم بیرون هرکی برای خودش شام و میوه میاره بعد سفره میندازیم و همه دورهم میخوریم .هیچکس هم اذیت نمیشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ماهم اینجوری هستیم با این تفاوت که همه یهدمدل غذا درست میکنیم

اره ماهم گاهی ی مدل و گاهی هم متفاوت .

اره ماهم گاهی ی مدل و گاهی هم متفاوت .

ما مثلا میگیم همه امشب ماکارانی بپزن یه مدل باشه بهتره شاید بچه کسی دلش بخواد غذاها متفاوت باشه 

مسافرتهامون هم که دونگی 

حتی غذای ییرون هم دونگی میخریم

ما مثلا میگیم همه امشب ماکارانی بپزن یه مدل باشه بهتره شاید بچه کسی دلش بخواد غذاها متفاوت باشه  ...

ما تعدادمون بالانیس بعدم عادت داریم بیشتر غذا میپزیم ک به بقیه هم بدیم کلا ۱۲نفریم با دوتا بچه😁 ماهم همینکارو میکنیم ولی اگه ی غذایی مثل چلوکباب یا زرشک پلو یا مثلا بریون باشه ترجیح میدیم هرکی هرچی دلش خواست بیاره ک اگه کسی نداره نخواد اذیت بشه