2777
2789
عنوان

🎟️ معرفی فیلم و سریال 🎬

252 بازدید | 7 پست

سلام

توی این تاپیک قراره فیلم و سریال هایی که دیدم و ارزش دیدن دارن معرفی کنم ...

و ژانر و خلاصه و نظر خودم رو هم راجع بهشون بگم

خودم نیاز به همچین تاپیکی داشتم و توی سایت یا جاهای دیگه همش دنبال فیلم و سریال میگردم ...

و با خودم گفتم این تاپیکو بزنم تا بقیه این مشکلو نداشته باشن

چون توی تاپیک های معرفی فیلم کاربر ها فقط اسم فیلمارو به صورت لیست تایپ میکنن و انتخاب سخته ...

تاپیک رو قفل میکنم تا پست اضافه ای نباشه ....

اینم لینک ناشناس

اگه نظری دارین یا فیلم و سریالی دیدبن که فکر میکنین ارزش دیدن داره و دوست دارین بقیه هم ببینن اینجا بگین ...👇🏻

https://abzarek.ir/service-p/msg/1323255

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

تصویر

Shutter Island 2010  

جزیره شاتر 

ژانر :دلهره آور ،معمایی
کارگردان :Martin Scorsese
📀 جزو ۲۵۰ فیلم برتر با رتبه ۱۴۹
خلاصه :
سال ۱۹۵۴ تدی دنیلز، یک مارشال امریکایی، برای تحقیق در مورد ناپدید شدن یکی از بیماران بیمارستان روانی اشکلیف به جزیره شاتر می رود. تدی با تحقیقات زیرکانه و مهارتش، خیلی زود سر نخی از معما بدست می آورد...

: به نظر من یه فیلم عالیه و نمیشه ازش ایرادی گرفت
هر کسی که به فیلم و سریال علاقه داره و فقط فیلم های آبکی رو برا گذروندن وقت نمیبینه  مطمئنم از این فیلم لذت میبره ...
پایان فیلم باز هست و به نظر من ازون فیلمایی هس که لازمه دوبار ببینیش ... 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

تصویر

In time 2011
سر وقت
ژانر: علمی تخیلی ،اکشن
کارگردان: Andrew Niccol
محصول :آمریکا
IMDB :6.7
خلاصه :این فیلم آینده‌ای را به تصویر می‌کشد که در آن، روند پیر شدن انسان‌ها در سن ۲۵ سالگی متوقف می‌شود و هر فرد از این زمان به بعد، یک سال فرصت زندگی دارد. در این دوران، افراد ثروتمند با خریدن زمان می‌توانند ده‌ها سال به عمر خود اضافه کنند، اما...:خلاصه

:این فیلم اختلاف طبقاتی رو به خوبی نشون میده و آدمو به فکر فرو میبره

مردم عادی همیشه دنبال زمان بیشتر میگردن حتی یک ساعت ! در حالی که خیلی از آدمها چند قرن زمان برای زندگی دارن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصویر

In time 2011
سر وقت
ژانر: علمی تخیلی ،اکشن
کارگردان: Andrew Niccol
محصول :آمریکا
IMDB :6.7
خلاصه :این فیلم آینده‌ای را به تصویر می‌کشد که در آن، روند پیر شدن انسان‌ها در سن ۲۵ سالگی متوقف می‌شود و هر فرد از این زمان به بعد، یک سال فرصت زندگی دارد. در این دوران، افراد ثروتمند با خریدن زمان می‌توانند ده‌ها سال به عمر خود اضافه کنند، اما...

:این فیلم اختلاف طبقاتی رو به خوبی نشون میده و آدمو به فکر فرو میبره
مردم عادی همیشه دنبال زمان بیشتر میگردن حتی یک ساعت ! در حالی که خیلی از آدمها چند قرن زمان برای زندگی دارن ...

تصویر

Interstellar 2014

میان ستاره ای
ژانر : درام ،علمی تخیلی
کارگردان :Christopher Nolan

🏆 جزو 250  فیلم برتر با رتبه 29

خلاصه :هنگامی که زمین در آینده غیرقابل سکونت می شود، یک کشاورز و خلبان سابق ناسا جوزف کوپر وظیفه هدایت یک فضاپیما را به همراه تیمی از محققان برای یافتن یک سیاره جدید برای انسان ها به عهده میگیرد

یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم...
چیز دیگه ای نمیتونم بگم واقعا ...از فیلم های کریستوفر نولان نمیشه ایراد گرفت ...
جدا از خود فیلم که عالیه موسیقی اش هم یکی از بهترین هاست

Vikings ۲۰۱۳
وایکینگ ها
کارگردان : Michael Hirst
ژانر :تاریخی ،درام
📌جزو ۲۵۰ سریال برتر با رتبه  ۲۰۷

خلاصه :داستان درباره راگنار لاثبروک، یکی از قهرمانان باستانی اسکاندیناوی در عصر وایکینگ‌ها است. راگنار، که یک وایکینگ کشاورز است، برای اولین بار پیشنهاد حمله به غرب و انگلستان را مطرح می‌کند و...

:

این از اون هس که نود درصد شخصیتاش رو دوست داری چه اونایی که طرفشونی چه نیستی ...😁
یه سریال پر از جنگ و خیانت و عشق ...
از فصل چهار به بعد یکم ضعیف میشه ولی بازم از خیلی سریالای دیگه بهتره و ارزش دیدن داره
خودم سه بار دیدمش
اگه از این ژانر خوشتون میاد حتما ببینید

La casa de papel ۲۰۱۷
Money heist
خانه کاغذی یا سرقت پول
کارگردان : Alex pina
ژانر :جنایی ،اکشن

خلاصه: گروهی از سارقان خاص برای انجام بزرگترین سرقت تاریخ اسپانیا و دزدیدن دو میلیارد و چهارصد میلیون یورو دور هم جمع می‌شوند و…

:خیلی دوستش داشتم و بعد از دیدنش افسردگی بعد از تموم شدن سریال گرفتم (کاش یه اسمی رو اینم بذارن چون واقعا طولانی و سخته تایپ و حتی گفتنش 😅)
هر کدوم از شخصیت های یه ویژگی های داشت که خاصشون میکرد و دوست داشتنی
من خودم برلینو دوست داشتم که بعد از خواندن نظرات فهمیدم خیلیا خوششون نمیومده ازش😁
خلاصه که خیلی خوبه
حتما ببینید

Silo ۲۰۲۳

سریال در حال پخش ...
کارگردان :David Semel
ژانر :درام ،علمی تخیلی 

: خلاصه 

این سریال در زمان آینده و در دنیایی ویران شده روایت می‌شود و در مورد مردان و زنانی است که در یک سیلوی غول پیکر در اعماق زمین زندگی می‌کنند. این سیلو دارای قوانین خاصی است که به اعتقاد ساکنین آن، برای محافظت از انسان‌ها در برابر دنیای سمی و ویران شده خارج طراحی شده اما

داستان جالبی داره و ازوناست که کنجکاو میشی بدونی آخرش چی میشه
...هنوز فصل دوم نیومده و بی صبرانه منتظرم ‌