2777
2789

همسایه مون بلوچه واسش خواستگار دیشب از مشهد اومد باباش قبول نکرد گفت من دختر به جز بلوچ به کس دیگه نمی‌دم 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تجربشو داشتین؟ یا دیدین اطرافتون؟ میشه یکم توصیح بدین🥲

عزیزم من دیدم توی اطرافیان 

ولی خب کامنت اولم گفتم نمیشه کسی رو صرفا بخاطر بلوچ بودن قبول یا رد کرد... 

این ازدواج هم مثل بقیه ازدواج ها با قومیت خود آدم یا همشهری و... ریسک داره... کلا ازدواج هندونه دربسته هست شما باید با کسب شناخت این ریسک رو بیارید پایین حالا تحقیق میشه مشاوره میشه یا رفت و آمد و بقیه روش ها

رسم مراسمای ازدواج‌چطوریه؟مثلا حنابندون و....

حنا دزکی ی شب قبل حنا بندان فقط فامیلای عروس همون درجه یک ها میان و خانواده داماد هم خونه خودشون همینطور

شب دوم حنابندان ک عروس میره ارایشگاه شیو و اینا انجان میشه بعضی جاها صورت عروس رو میپوشونن با نقابای ریسه دار و خوشگل ک کسی نبینه و حنا میبندن عروس و دوماد رو و کادو میدن بهشون

شب سومم ک عروسیه مثل بقیه عروسیا بیشترشون قشنگ و باکلاس تو تالار میگیرن ولی مختلط نیس

خاله ات هم بلوچه؟ بهش بگو با یه اردنگی بفرستتش همونجایی که بوده بلوچ جماعت مرد زندگی نمیشه

از کجا فهمیدی

فکر کنم  شما اردنگی لازم داری 

مغز پوسیده

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘