2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا شغل شوهرم آزاده براحتی دادن  شوهرم گفت یه ضامن بازنشسته بیشتر ندارم میخواید بدید میخوای ...

من که هنوز ندادن بچمم شش ماهشه 

بعدم سه تانامه حسابداری و سفته و چک دادیم تنفسم نداره 

ببخشید عزیزم ،قولنامه خونه یا اجاره نامه ازتون خواستن؟؟؟؟

نه ما یه خونه داریم بنیاد مسکنی اصلا سند نداره یعنی سندش نیومده 

سندم نداشتیم برا این 60 تومن

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من که هنوز ندادن بچمم شش ماهشه  بعدم سه تانامه حسابداری و سفته و چک دادیم تنفسم نداره

ما ماه رمضون گرفیم یعنی برج یک 

اقساطش از برج 7 شروع میشه ب امیدخدا

من که هنوز ندادن بچمم شش ماهشه  بعدم سه تانامه حسابداری و سفته و چک دادیم تنفسم نداره

نامه حسابداری یعنی همون فیش حقوق ؟؟؟

من شوهرم تو یه شرکت قرار دادی کار میکنه فیش حقوقی خودش و فیش حقوفی همون بازنشسته رو برد 

یعنی من واقعا راحت گرفتم برای همین هر کی میخواد وام بگیره میگم فقط بانک مهر اول که ثبت نام می‌کنی بانک مهر انتخاب می‌کنی بعد که نوبتت شد با گوشی حساب باز می‌کنی کارت میاد در خونه یا میتونی بری کارتو از بانک تحویل بگیری بعد با گوشی درخواست وام میدی تاروز بعد تایید میشه بعد میگ چه ضامنایی میخواد مشخصات ضامنم وارد می‌کنی عکس جواز کسب و چک و اینا رو یه هفته ای طول می‌کشه تا ضامنت اعتبار سنجی بشه بعد که تایید شد چکو کپی جواز کسب و کپی شناسنامه سرپرست و بچه رو می‌بری بانک تحویل میدی وامو میریزن به همین راحتی یعنی من مدارکو تحویل دادم هم رسیدم خونه پول اومد تو حسابم 

ماهم نداریم ،میترسم گیر بدن   حتما بیار

نه انشاله بلکه بدن ما وام بچه سوم بود پارسال 60 تومن میدادن دم عید بود گفتن استعفلا بدین بعد عید ثبت نام کنین دوباره 90 بگیرین شوهرم نه حوصله شو داشت نه وقتشو همون 60 تومنو گرفت 

ولی خوب بود بدردبخور بود