pppprpppp مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1063 عنوان کی تموم میشه 167 بازدید | 14 پست یه ماه باهم بودیم پنج ماه گذشته هنوز بهش فکر میکنم همش میگم یعنی اونم بهم فکر میکنههمه حرفاش تو ذهنم هزار بار یاداوری میشه 1402/05/17 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__ماهی عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 988 یه ماه برای هر رابطه عاطفی معناداری خیلی کمه..تو هم بهتره از فازش بیای بیرون
banomahsan عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 43 نرماله عزیزم سعی کن وقتتو پر کنی ازکارایی ک دوس داری از چیزایی ک اونو یادت میاره دور باش هر بار ب ذهنت اومد ذهنتو ببر ی سمت دیگ و از هیچجا چکش نکن به مرور اوکی میشه
raha_1401 عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1627 ۲ روز باهاش بودم یادم نمیره دیروز کات کردیم انقد که تو ذهنمه حرفاش همش گریم میگیره
بارانم۶۷ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 620 چرا اینقدر شخصیت وابسته ای داری؟ولش کن بره رها کن تا رها بشی هر چی ازش عکس و فیلم و پیام داری پاک کن بره اونوقت راحتتر فراموش میکنی کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅
بارانم۶۷ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 620 چند سالته؟چرا کات کردین؟ کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅
بارانم۶۷ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 620 ۲ روز باهاش بودم یادم نمیره دیروز کات کردیم انقد که تو ذهنمه حرفاش همش گریم میگیره ما دخترا خیلی بدبختیم با این احساسات لعنتیمونمحکم باش دختر ،،خودتو جمع کن ،،ته همه ی روابط این مدلی همینه کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅
raha_1401 عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1627 ما دخترا خیلی بدبختیم با این احساسات لعنتیمون محکم باش دختر ،،خودتو جمع کن ،،ته همه ی روابط این مدل ... فقط آرزوی مرگ دارم نمیتونم قوی باسم خدا بهم نگاه نمیکنه یهو تو خیابون اینا گریم میگیره فقط به آسمون نگاه میکنم به خدا میگم چرا نشد من میدونستم باهاش خوشبخت میشم
بارانم۶۷ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 620 فقط آرزوی مرگ دارم نمیتونم قوی باسم خدا بهم نگاه نمیکنه یهو تو خیابون اینا گریم میگیره ... ای بابا درکت میکنم ولی به خدا داری اشتباه میکنی ،،،سعی کن سر تو گرم کنی تا کمتر بهش فکر کنی،،،میدونم خیلی سخته ولی شدنیه،،،آخه چرا به این سرعت وابسته شدی؟چندسالته؟ کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅
raha_1401 عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1627 ای بابا درکت میکنم ولی به خدا داری اشتباه میکنی ،،،سعی کن سر تو گرم کنی تا کمتر بهش فکر کنی،، ... انقد خوب حرف زد انقد خوب که حد نداشت بقران عاشقش شدم ۲۱ سال
بارانم۶۷ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 620 انقد خوب حرف زد انقد خوب که حد نداشت بقران عاشقش شدم ۲۱ سال میدونم...پسرا خوب میدونن چی بگن ک دل دخترا رو ببرن،،،ولی لطفا لطفا قوی باش،با خودت مهربون باش،،قدر خودتو بدون،اعتماد به نفستو ببر بالا ،،،تو رو خدا وقتت رو فکرت رو روحت رو با آدم های اشتباهی خراب نکن ،،خودتو مشغول کن،،هر چی پیام و عکس داری ازش پاک کن تا بتونی راحتتر فراموش کنی خدا به دلت آرامش بده کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅
بارانم۶۷ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 620 میافت من ی درصد از درآمدم اختصاص میدم به گل میگفت تصمیم گرفتم برای خانومم هر روز یه شاخه گل ب ... خب پس چرا رابطتون بهم خورد؟ کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅
بارانم۶۷ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 620 میشه بیای خصوصی؟ آره عزیزم کاربر قدیمی هستم،،،رمز عبورمو فراموش کردم😅