2789
عنوان

پناهندگی ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 116 پست
اگه رفتی ورسیدی نگو بخاطر درس خوندن اومدم چون دیپورت میکنن فقط باید خطر جانی داشته باشی

خب چه جوری ثابت کنم؟؟

من واقعا یه بار بابام به قصد کشت منو زد

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب ما ایرانیم و ایران به دنیا اومدیم

متاسفانه ایران به کسایی مثل شما شناسنامه و تابعیت نمی‌ده چون پدر و مادرتون ایرانی نیستن ولی به نظرم اگر واقعا میخواید درس بخونید و پیش رفت کنید ترکیه شروع خوبیه..اونجا زبان بخونید بعدش اقدام کنید برای ویزای کشور دیگه ای..

نه فقط یه کشور پیشرفته باشه خانوادم خیلی اذیتم میکنن خیلی محدود م کردن میخوام به خاطر اونا برم

پس راه سختی داری چون کشور پیشرفته به همون اندازه قوانین و استاندارد هاش هم پیشرفته س

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس راه سختی داری چون کشور پیشرفته به همون اندازه قوانین و استاندارد هاش هم پیشرفته س

خیلی از اقوام مون رفتن .سالهاست که اونجان

آلمان فرانسه سوئد اتریش

خب ما ایرانیم و ایران به دنیا اومدیم

پس نمیتونی بگی تو کشورم نمیتونم درس بخونم چون همه جای دنیا میدونن تو ایران امکان تحصیل هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکالی نداره فقط لهجه تو تغییر بده بگو فرار کردم فقط باید به زبان دری حرف بزنی وتذکره داشته باشی

حالا چه جوری دری رو یاد بگیرم🤦🏻‍♀️

تذکره دارم

آره  ولی باید از کلاس نهم شروع کنم میشه ؟

دیگه باید زبان یاد بگیری و ارزشیابی بشی و هر سطحی که گذاشتن ولی بهانه اینکه تو کشورم نمیذارن درس بخونم رو نیاررکه ریجکت میشی چون گفتی ساکن و متولد ایران هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشه بگم از افغانستان اومدم؟

شما داری قاچاق میری و قطعا محل پرواز با سفر زمینیت مشخص نیست بنایراین به مشخصات شناسنامه ای توجه میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا چه جوری دری رو یاد بگیرم🤦🏻‍♀️ تذکره دارم

ببین سختش نکن اونجا که برسی کمپ بقیه راهنماییت میکنن چی بگی تجربت به مرور تو مصاحبه ها بیشتر میشه فقط دروغ نگو چون ریز به ریز حرفات براشون مهمه همین شرایطت رو توضیح بده بگو میخای مفید باشی درس بخونی ایندتو یه کشور دیکه بسازی بگو تو خانوادت تحت فشار بودی و راهی جز فرار نداستی و الانم راه برگشت نداری چون خطر جانی داری اونا میدونن افغان ها رو فرار دختر حساسن

نمیشه بگم از افغانستان اومدم؟

حرف منو گوش کن من خواهرم آلمانه تازه ۲ ساله قاچاقی رفته ،،،،اونجا ۲۳ سالش بود ولی خودشو الان ۱۸ گفته بخاطرهمین پناهندگی گرفته وتمام امکانات اونجا داره ودرس میخونه